Opštinski odbori SNS za KiM odgovorili VULINOVIM članovima: Ne praštamo nož u leđa, stali ste uz Isu Mustafu, a ne Vučića

- Vaša izdaja ili verovanje da nakon svega što ste učinili možete da se iskupite poltronstvom i nastojanjem da posvađate Aleksandra Vučića sa njegovom sopstvenom strankom - piše u njihovom saopštenju

  • 31

Nož u leđa se ne prašta, nikada - poručili su večeras Opštinski odbori SNS za KiM članovima Pokreta socijalista na KiM, uz ocenu da su "ljubav" i "lojalnost" prema Srbiji i njenoj vladi pokazali izdajom srpskih nacionalnih i državnih interesa, kada su sa Isa Mustafom, a ne sa SNS i Aleksandrom Vučićem, odlučivali ko će da predstavlja Srbe na KiM.

SNS na Kosovu i Metohiji prekida saradnju sa Vulinovom strankom

U saopštenju Opštinski odbori SNS navode da će "očajnički pokušaji te grupe da se kamuflira neiskrenim zaklinjanjem na lojalnost premijeru i Vladi Srbije i kupe sebi još neki dan na političkoj sceni" ostati jalovi, jer Vladu Srbije niti njenog predsednika nisu pitali za mišljenje kada su u Prištini zajedno sa Isom Mustafom pravili antisrpski prevrat.

Poručuju im i da ne štite Vučića od SNS i da se ne zna šta je odvratnije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Vaša izdaja ili verovanje da nakon svega što ste učinili možete da se iskupite poltronstvom i nastojanjem da posvađate Aleksandra Vučića sa njegovom sopstvenom strankom - piše u saopštenju u kojem ih ujedno podsećaju "na surovu istinu" da bi im bez SNS "cenzus na lokalnim, pokrajinskim i bilo kojim drugim izborima ostao nedosanjani san", te da će im pružiti priliku da legitimitet i poverenje kod građana provere samostalno.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. decembar 2016 | 08:38

    Članovi pokreta socijalista su se poneli skroz nečasno i sa takvima treba prekinuti svaki vid saradnje.

  • Stojkovic

    21. decembar 2016 | 08:59

    Ljudi rade svasta za novac, ali izdati svoj narod i premijera Srbije bez cije pomoci ne bih ni cenzus presli je krajnje neoprostivo, to je njihova sramota.

  • Ana

    21. decembar 2016 | 08:32

    Izdaja je odlika malih ljudi. Prodati veru za večeru je nedopustivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA