GEJ PARADA BEZ DRŽAVNOG VRHA: Vučić, Dačić i Nikolić ne dolaze na Paradu ponosa!

Ukoliko se u subotu 28. septembra održi ovogodišnji "Prajd", na njemu se neće pojaviti ni predsednik, ni premijer, ni vicepremijer Srbije."Koga nema, bez njega se može", poručuju organizatori

  • 29

Ovogodišnji "Prajd", ako se održi 28. septembra, proteći će bez predstavnika državnog vrha Srbije, jer su mogućnost da se pojave na Paradi ponosa odbacili premijer Ivica Dačić, vicepremijer Aleksandar Vučić i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

 

Održavanje Parade dobilo je, prema prvim nezvaničnim informacijama, pozitivnu procenu policije, a to su saopštili i organizatori "Prajda". Njih će u subotu, 28. septembra čuvati oko 5.000 policajaca i pripadnika Žandarmerije.

 

Od političara pojaviće se samo ministar bez portfelja zadužen za evrointegracije Branko Ružić i šef pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević.

 

 

Jedan od organizatora "Prajda" Goran Miletić kaže za Telegraf da će Parade biti i da bi bilo lepo ako bi na nju došli Vučić, Dačić i Nikolić, ali i dodaje da "neće biti ništa strašno ukoliko se oni ne pojave".

 

- Lepo bi bilo da njih trojica svima kažu da zaista podržavaju različitost u Srbiji, ali koga nema bez njega se može - kaže Miletić.

 

 

- Neću da budem licemer i neću da jedno govorim u domaćoj javnosti, a drugo drugima. Neću da učestvujem na Paradi - poručio je vicepremijer Srbije, dok je prvi čovek Vlade rekao da neće prisustvovati "Paradi ponosa" ako bude održana i pitao da li treba da postane gej da bi to bilo proevropski.

 

- Znam da je ustavno pravo da se izražava različitost, ali moje je pravo da ne idem na to. Ne treba ulaziti u drugu krajnost i dodvoravati se njima. Treba li da postanem gej da bi to bilo proevropski? – rekao je Dačić.

 

Kako Telegraf saznaje, gej parada će proći i bez predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

 

(D. Z.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    24. septembar 2013 | 19:44

    Tako je! Znala sam da neće moj Vučić i Nikolić doći na ovakvu izopačenu pojavu. Mnogo su bezobrazni ovi organizatori i svašta im pada napamet. Bolesnici, zar ne vidite da vas ljudi normalni neće i brišite tamo sa vašim izopačenim istomišljenicima. Evo vam ona asmatičarka dok peva Karleuša i to vam je dovoljno.

  • Pedja

    24. septembar 2013 | 20:02

    Velika je sramota da grad Beograd plaća neku glupu paradu idiota koju uopšte ne želi da vidi 99% stanovništva.Plaćati i angažovati 5000 policajaca je još idiotskije!!S..em vam se na evropske integracije!!!!

  • Бајкер

    24. septembar 2013 | 20:28

    Потпуно се слажем са педерима,када их не би било,могли би без њих.Мој понос је када прошетам кроз град а за руку ме држи моја кћер.:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA