Filipovski: Nova Srbija uz Vučića i vladu!

- Nadam se da ćemo uz pomoć građana i radeći svoj posao uspeti u 2014. godini da nastavimo s ekonomskim reformama i da će borba protiv korupcije i kriminala dostići nivo koji građani očekuju - kaže poslanica NS-a

  • 4

Nova Srbija daje punu podršku Vladi Srbije i Aleksandru Vučiću u odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije, rekla je poslanica te stranke Dubravka Filipovski.

Filipovski je novinarima u parlamentu rekla da očekuje da se, kako je Vučić najavio, narednih dana vidi i epilog istraga koje se sprovode i da će institucije Srbije uraditi svoj posao, kao i da svi oni koji su pokušavali da zaustave reformu u tome neće uspeti.

- Nadam se da ćemo uz pomoć građana i radeći svoj posao uspeti u 2014. godini da nastavimo s ekonomskim reformama i da će borba protiv korupcije i kriminala dostići nivo koji građani očekuju, a da će svi oni koji misle da mogu da rade mimo zakona i da nameštaju tendere, koji misle da mogu biti privilegovani ili pošteđeni, biti pobeđeni od strane institucija Srbije - rekla je Filipovski.

Filipovski je tako navela i da je potrebno da državni organi ispitaju i da sprovedu istragu na svim mestima gde postoje sumnje.

Ona je naglasila da je ovo trenutak da država mora da pokaže odlučnost u borbi protiv kriminala i da tako očekuje da tužilaštvo reaguje i kad su u pitanju i PKB i Vršački vinogradi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon

    6. decembar 2013 | 15:57

    A nisam ni mislio da ste protiv.Vi ste realno kao neke podguzne muve.

  • MMilan

    6. decembar 2013 | 15:37

    Ene,pa zar ovi jos postoje,odakle izmilese...

  • Misko

    6. decembar 2013 | 17:17

    Ajde neka neko pokrene akciju prikupljanja potpisa da se poslanicima i ministrima proveri obavezno kojeficijent inteligencije i sve će nam biti jasno ovi ljudi nisu normalni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA