Palma napravio koktel za 4.000 ljudi!

Svečanosti u Sportskoj hali JASA u Jagodini prisustovali su i ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i savetnik premijera Ivice Dačića Ivica Tončev

  • 7

Predsednik Skupštine grada Jagodine i narodni poslanik Dragan Marković Palma priredio je tradicionalni novogodišnji koktel za 4.100 ljudi.

Već tradicionalni prijem priređen je za više od 4.000 privrednika, poljoprivrednika, zdravstvenih i prosvetnih radnika, studenata, sportista, predstavnika crkve, vojske, pravosuđa, policije...

Svečanosti u Sportskoj hali JASA u Jagodini prisustovali su i ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i savetnik premijera Ivice Dačića Ivica Tončev.

Marković je istakao da posebno želi da čestita premijeru Ivici Dačiću, na borbi u Briselu kako da sačuva srpsku zemjlu na Kosovu i Metohiji i da Srbija dobije pristupne pregovore za ulazak u Evropsku uniju.

- Čestitku želim da uputim i prvom potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji se sa Dačićem bori za bolje sutra građana Srbije - rekao je Marković.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Obilic

    26. decembar 2013 | 23:18

    Odakle pare za sve to, e drzavo narko dileri u vlasti i jos se sepure, a narod nema sta da jede

  • Vlada

    26. decembar 2013 | 23:47

    Palmu za predsednika breeeee

  • Adzo

    27. decembar 2013 | 10:29

    Cisterne i Arkan i '90te sve to uz cecu i podršku miloševića je napunio džakove prljavih para a sada je svima primer kao ekstra tip i primer za krave,zlatnike,trudnice,aqua parkove itd itd E moja Srbijo dokle si dosla da te vodu ljudi i korumpirani i nepismeni istovremeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA