LAZAR KRSTIĆ KAKVOG NE ZNATE: Udvarao sam se devojkama uz pesme Mike Antića!

Ministar finansija je navijač Crvene zvezde, od Njujorka mu je draži njegov Niš, između Vučića i Đinđića odabrao bi lidera SNS, voli da sluša "sentiš muziku", pivo mu je ukusnije od koka kole, a omiljeni su mu ćevapi u kajmaku

  • 16

Ministra finansija u Vladi Srbije Lazara Krstića upoznali smo kao mladog i ozbiljnog intelektualca, strogog "radoholika", koji nam je odmah zapretio stezanjem kaiša.

On sada otkriva i drugu stranu svoje ličnosti koju javnost nije imala prilike da upozna. Tako tvrdi da je devojke osvajao stihovima Miroslava Antića, da je svoj prvi novac zaradio u Petnici, da izlazi retko i da mu je idealan slobodan dan negde daleko od telefona i medija.

- Imao sam lepo detinjstvo i na tome sam zahvalan roditeljima. Rado se sećam i odnosa s bakama i dekama, s kojima sam upoznavao svet, počevši od železnice, koja mi je bila omiljena, pa do matematike. Sećam se i osnovne i srednje škole, a naravno i prvih ljubavi - započinje svoju ispovest ministar Krstić.

On kaže da se prilično rano zaljubio, još u osnovnoj školi i da "ljubav nekako ide uz poeziju Mike Antića".

O svom prvom zarađenom novcu ministar finansija Srbije kaže:

- Zaradio sam ga kao radnik u Petnici, ali sam ga vratio. Prve ozbiljne pare zaradio sam u Americi na studijama. To me je disciplinovalo i puno mi pomoglo, ali svakako nije dobro da odmah krenete da radite tim tempom. Radio sam i do 25 sati nedeljno kako bih obezbedio novac za preživljavanje i na kraju za kartu za Srbiju.

Krstić kaže da nije mogao da veruje da Aleksandar Vučić nudi ministarsko mesto nekome ko nije iz stranke i ko je samo stručnjak.

- To je bilo neočekivano. Razgovarali smo o tome kako bih mogao da pomognem svojoj zemlji iskustvom i znanjem, ali nisam mogao da poverujem da će neko biti spreman na takav politički otklon, da na tako mesto postavi nekoga ko nema veze s nekom političkom partijom, ko nikome ništa ne duguje i ko je samo stručnjak. Počastvovan sam tom velikom prilikom.

Ministar finansija kaže da je navijač Crvene zvezde, da mu je od Njujorka draži njegov Niš, da bi između Vučića i Đinđića odabrao lidera SNS-a, da više voli da sluša "sentiš muziku", da više voli pivo od koka kole i da su mu omiljeni ćevapi u kajmaku.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrach

    31. decembar 2013 | 12:28

    Ovaj se seca detinjstva I mladosti, ono pre par godina sta se desavalo. Vucic ga je morao postaviti tu gde jeste, jedan od uslova MMF-a.. Pa zar mora ovako providno da bulaznimo ministre Krsticu?

  • Hawk

    31. decembar 2013 | 13:14

    Decko nisi ti za taj poso,jer ovo sto ti radis stezanje kaisa zna i moja baba.Decko ako si sposoban ne uzimaj od naroda nego napravi lovu lako je uzeti od naroda i puniti rupe u budzetu.

  • Bravo

    31. decembar 2013 | 14:10

    On se udvarao devojakama.ja mislio da je derpe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA