Vučić na Tviteru čestitao Srbima Novu godinu!

- Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo – našu lepu Srbiju - poručio je lider SNS-a

  • 10

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na svom Tviter profilu čestitao je Novu godinu svima i poželeo građanima da još napornije rade, ne gube nadu i da stalno napreduju.

 

"Svim građanima Srbije čestitam Novu godinu, uz nadu da će nam 2014. doneti više sloge, razumevanja i uzajamnog poštovanja, a manje razmirica i loše volje. Želim da u narednoj godini svi radimo još više i još napornije, da podižemo jedinu zemlju koji imamo – našu lepu Srbiju, da ne gubimo nadu, koliko god da nam je ponekad teško i koliko god da su veliki izazovi pred nama, već da još snažnije gradimo, stvaramo i napredujemo. Želim vam da negujete prijateljstva, da imate obzira jedni prema drugima, da vas služi dobro zdravlje i da praznike provedete u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju. Svako dobro i srećna Nova godina!", napisao je Vučić na Tviteru.

 

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA