Patrijarh Irinej: Srbija čini velike napore da odbrani i sačuva KiM, ali je najveći problem što nas je malo (VIDEO)

Voljom moćnika ovoga sveta naša sveta kosovsko-metohijska zemlja najpre je doživela veliko stradanje, veće od svih predhodnih stradanja u svojoj istoriji, da bi na kraju bila otcepljena od Srbije i proglašena nezavisnom šiptarskom državom

Komentari

 • mirjana

  Kaako mozete komentarisati odezde fariseja sa nasim crkvenim velikodostojnicima.Pa zar ne vidite da je to sve u stilu modernog vremena globalizacije a drugo vidite da ne idu ni dva metara peske.Uz Uz vladicansku odezddu idu I odgovarajuca kola I marke tih kola.Naravno zapadne.A posebno Patrijarh nije u stanju da bez citanja se obrati narodu.A I to sto je procitao narod odavno zna.To jee prica za Amerikano-srbina vodju Bondsvila g.DUCICA.Njemu bi trebao tim recima da se obrati nas patrijarhIRINEJ. A mi odavno znamo tu pricu.Irineju drugi put pricaj iz glave vodjen sv duhom a ne da ti neko sastavlja tekst.

 • Sara

  Ваша светости, па Ви треба да учествујете у одбрани наше светиње, а не да кукањем рушите и оно мало самопоуздања које српски народ има. Треба да спомињете велике силе које нису признале Косово и да помогнете да градимо чвршће мостове са њима.

 • 👤

  Наш је највећи проблем Ваша светости што "љубимо" руку која нас шамара, а гурамо ону која нам је испружена. А и скренули смо с пута светог Николаја и преподобног Јустина. Остасмо глуви за савете старца Тадеја и старца Гаврила.

 • victoria

  Ne razumem kako su nastale ove odore koje oblace crkvene vodje?? Ovako slicno su se oblacili fariseji, oni koji su mrzeli Isusa. Isus i apostoli su se oblacili jednostavno i skromno.

 • rale

  kosovo je davno izgubljeno i napusteno od svojih vladara i pastira pecka patrijatsija je odavno u beogradu zasto a mi se uvek hvalimo kao pobednici iz svake bitke ja se nesecam da smo izgubili bitku ali gde je krajina gde je lika gde kninska krajina gde je kosovi i metohija a mi pevamo pobednicke pesme i neverujemo sami sebi i stvarnosti

 • Snooker

  Ti znas... To ti je receno da kazes danas..

 • krsta

  Nazalost to je istina.Ali nijedno zlo ne opstaje zauvek,dobrota uvek pobedjuje. To sto je oduzeta zemlja od zlih ljudi,nece zauvek da ostane,bar se to vidi po istoriji covecanstva.

 • Vosa

  Dobro jutro ostalo nas malo malo nas se rađa tako da i ovo što kontrolišemo ima da dođe u pitanje za 20g

 • Тодорић

  Зато што погрешно тражите од светских власника. Тражите да се цркви врати ВЛАСНИШТВО,УКРАДЕНО,то ће разумети,запад све гледа кроз имовину,њих душа не занима...значи тапија,земља,необорив доказ. Склони се са МОГ ВЛАСНИШТВА. ПУНКТУМ.

 • 👤

  Наш је највећи проблем Ваша светости што "љубимо" руку која нас шамара, а гурамо ону која нам је испружена. А и скренули смо с пута светог Николаја и преподобног Јустина. Остасмо глуви за савете старца Тадеја и старца Гаврила.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima