LAŽNA VEST: Bata Živojinović "umro" na Tviteru i Fejsbuku!

Društvene mreže preplavila netačna informacija da je slavni srpski glumac preminuo na VMA, što su lekari ove medicinske ustanove odmah demantovali

  • 1

Tokom jutra se na društvenim mrežama pojavila informacija da je umro legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, a u roku od 15 minuta Tviter i Fejsbuk su se usijali od prenošenja ove vesti, međutim, srećom, radi se o potpunoj izmišljotini, Bata je, hvala bogu, živ što nam je potvrđeno na Vojnomedicinskoj akademiji gde se trenutno leči.

Na VMA, gde je Živojinović prebačen juče, bili su iznenađeni kada smo ih pozvali da proverimo informaciju koja se jutros poput požara proširila društvenim mrežama.

- Naravno da je Bata živ! Primljen je juče i više ništa ne možemo da vam kažemo o njegovom zdravstvenom stanju, jer takva obaveštenja možete da dobijete samo od Živojinovićeve porodice - rečeno je Telegrafu na VMA.

Da podsetimo, Bata Živojinović se skoro dva meseca lečio u bolnici "Sveti Sava" zbog teškog moždanog udara, a juče ujutru je prebačen na VMA, na odeljenje neurologije, gde bi trebalo da ostane dve do tri nedelje.

(Telegraf.rs/Foto: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA