Odbijen zahtev da joj na registarskim tablicama piše ateista!

Šenon Morgan iz Nju Džerzija, poslala je zahtev komisiji za motorna vozila da dobije tablice sa natpisom "ateist". Taj zahtev je odbijen, ali je prihvaćen onaj koji je poslala sa rečju "baptist"

  • 3

Komisija za motorna vozila u Nju Džersiju odbila je da izda dozvolu jednoj ženi koja je tražila da na njenim registarskim tablicama piše "ateista".

Šenon Morgan kaže da je potom radi testa poslala zahtev da joj se dozvoli korišćenje registarskih tablica na kojima piše "baptist" i da je za to dobila dozvolu.

U Nju Džersiju je ranije predsedniku jedne ateističke grupe izdata dozvola da na registarskim tablicama ima natpis ateista, ali s brojem na mestu gde je u toj reči slovo i.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bogata greška administracije

    25. april 2014 | 12:15

    Ovo je matora vest, dalje sledi tužba žene, koja će posle presude biti veoma veoma bogata, a biće podeljeni i otkazi u službi za registraciju. Tako se to radi u ozbiljnim državama. A ne ovde kad nas je matičarka pitala koje smo veroispovesti, ja rekao nereligiozni, ona je zastala i 30 sekundi pokušala da svari šta sam joj rekao, zemlja debila..

  • belimondo

    26. april 2014 | 07:58

    Hvala Bogu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA