ŽENA OD GUME: Ona je najsavitljivija na svetu, ne možete ni da naslutite šta sve može da izvede! (FOTO) (VIDEO)

Plavuša i bivša gimnastičarka je zahvaljujući svojoj neverovatnoj savitljivosti i ekstremnim pozama, oborila mnoge svetske rekorde

  • 11

Zlata (28) iz Rusije je možda najfleksibilnija žena na svetu, sudeći po ekstremnim pozama koje može da izvede. Njeni originalni pokreti su prikazani na kalendaru za 2015. godinu, na čijim je fotografijama ona obučena u zlatni uski kombinezon.

Ova žena neverovatnih sposobnosti i talenata izgleda kao statua koja je delo apstarktne moderne umetnosti, jer na fotografijama igra senki i njeno poziranje potpomažu živopisnijem utisku.

Plavuša je zahvaljujući svojoj neverovatnoj savitljivosti oborila mnoge svetske rekorde, a to svoje veštine je pokazala i u ovom kalendaru. Zlata čak može da stoji na rukama sa nogama obavijenim oko glave, što izgleda nemoguće dok se i ne uverite sami.

Njeno pravo ime je Julija Guenthel, a svoj talenat je otkrila kada je imala samo 4 godine. Bivša gimnastičarka živi danas u Nemačkoj gde trenira svakog dana, trudeći se da održi formu i oblik svojih mišića.

- Želim svojim fanovima i navijačima širom sveta da se divno provedu za vreme božićnih praznika. Verujte u mene i sledeće godine, a ja ću vam prirediti još neka iznenađenja - rekla je Zlata.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA