VOLITE DA PIJETE? Morate da probate najnoviju jaknu za "cirkanje"! (VIDEO)

Jakna je osmišljena tako da ima skrivene džepove, otvarač, zatvarače i mnoge dodatne detalje koje će svima koji vole da piju olakšati i ulepšati svaki izlazak i druženje sa prijateljima

  • 1

Najnoviji izumi nam olakšavaju svakodnevicu što i jeste njihov cilj, ali ovaj predstavlja pravu inovaciju i senzaciju kada je reč o ljudima koji uživaju u alkoholu. Ovo otkriće će vam olakšati konzumiranje žestokih pića u raznim situacijama i ne sumnjamo da će je mnogi poželeti za sebe.

Jakna sa kapuljačom je osmišljena tako da ima skrivene džepove, otvarač, zatvarače i mnoge dodatne detalje koje će svima koji vole da piju olakšati i ulepšati svaki izlazak i druženje sa prijateljima.

Na početku kada je projekat plasiran u novembru, planirano je ulaganje u iznosu od oko 50.000 dolara. Međutim, u međuvremenu je ta suma porasla čak 9 puta, i dostigla neverovatnu cifru od 456.000 dolara.

"Poklon za svakog alkoholičara" sadrži i neklizajuće rukave, džep za pivsku flašu i naočare. Njen tvorac je Zen Lampri, autor emisije u kojoj obilazi različite gradove i prikuplja informacije o kulturi "pijenja".

Ukoliko želite ovu jaknu, kupite je što pre po ceni od 85 dolara, jer će ona poskupeti na 95 dolara za samo nekoliko sati zbog većih finansija koje stižu na račun proizvodnje i distribucije ovog izuma.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • paranoja

    23. decembar 2014 | 21:44

    Mogli bi nešto protiv cirkanja da izmislite a ne samo da se trujemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA