Naručio supu od morskih plodova, a u njoj je pronašao nešto što će ga učiniti BOGATIM! (FOTO)

Zbog onoga što je Majkl Serino pronašao u supi u jednom portugalskom restoranu, ovaj čovek postaće bogatiji za 13.000 evra

  • 2

Amerikanac Majkl Serino je svoj rođendan sa porodicom proslavio u jednom restoranu u Portugaliji, a supa koja mu je tamo poslužena u sebi je imala jedno veoma veliko iznenađenje. Naime, Majkl je u njoj pronašao biser čiju je vrednost saznao tek prošle godine.

Biser vredi neverovatnih 13.200 evra!

Majkl (40), koji je inače policajac, u supi od morskih plodova je pronašao ovaj biser.

- Prvo sam mislio da je reč o kamenčiću, a onda sam primetio da je to zapravo rozi biser. Tada nisam imao pojma koliko je vredan - izjavio je Serino. Međutim, to se promenilo u decembru 2014. godine, kada su Majkl i njegova supruga Mišel na televiziji gledali emisiju o biserima.

U toj emisiji su prikazali jedan par koji je na plaži pronašao rozi biser, čija je vrednost procenjena na nekoliko hiljada evra. U kući porodice Serino odmah je počela potraga za biserom koji su doneli iz Portugalije. Majkl ga je pronašao u kutiji za nakit jedne od svoje tri ćerke.

Printskrin: CBS Printskrin: CBS

Čim ga je pronašao poslao ga je na institut u Kaliforniju. Tamo su utvrdili da je reč o retkom biseru. Naime, verovatnost da se pronađe takav biser je jedan prema 100.000. Biser je procenjen na više od 13.000 evra.

On će se na aukciji naći 15. marta. Početna ponuda će biti 4.400 evra, a u aukcijskoj kući kažu da je"samo nebo granica".

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Beranje

    1. mart 2015 | 17:14

    Trebao je vratiti vlasniku restorana.Da je pronašao muvu,napravio bi skandal.

  • Chicha

    1. mart 2015 | 21:11

    Kako da ne,da pokloni biser aljkavom vlasniku restorana i još aljkavijem kuvaru.sad ce gosti biti sigurni jer ce ubuduce ceo personal da radi superkontrolu.Biser sigurno nece naći jer to naleti jednom u životu pa i nijednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA