KO RANO RANI: Profesor došao u pidžami na ispit jer je zakazan za 7 ujutru (FOTO)

Da li je bio izrevoltiran što je ispit zakazan rano ujutru ili pak nije stigao da se obuče, misterija je, ali on je svakako iznenadio sve prisutne kada se pojavio u pidžami

  • 16

Ispiti sami po sebi nikada nisu prijatni i nisu nešto čemu se radujemo. Kada ste student, to je očekivano.

Međutim, ni profesori im se ne raduju preterano, posebno ako im je termin rano ujutru.

Ovaj profesor je učinio nešto nesvakidašnje. Reč je o dr Kulveru, profesoru astronomije sa Univerziteta u Koloradu, koji je na ispit došao u pidžami.

Da li je bio izrevoltiran što je ispit zakazan rano ujutru ili pak nije stigao da se obuče, misterija je, ali on je svakako iznenadio sve prisutne kada se pojavio u pidžami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • I.

    11. mart 2015 | 20:14

    Ko rano rani dodje u pidzami.

  • Micki

    11. mart 2015 | 21:39

    Kakav kralj!Ma ima i pravo!

  • NL

    11. mart 2015 | 22:38

    Haha, dosao u pidzami ipak je bio obucen kako tako. Poznajem dve osobe, jedna je zurila rano ujutro na Univerzitet u zurbi zaboravila suknju da obuce. Obukla je gornji dio odece, strample, zimske cizme i kaput. Kada je skinula kaput, svi su smejali. Drugi slucaj ( ali nije ista osoba ) dosla kod prijateljice da idu zajedno u trgovinu, usput u zurbi ponela svoje kucno smece, a zaboravila da baci u kontenjer, dosla kod prijateljice i sela u dnevni boravak. Kaze njena prijateljica, nesto smrdi u mom stanu, a ova druga potvrdjuje da nesto jako smrdi kod tebe, a ona kaze da od kada si ti tu. I onda su obadve uvidele to smece. Tako su se smejale i posle u grad, dalje su smejale i svi prolaznicu su se okretali. Nakraju je jedna primetila da jedna onjh nema suknju. I dalje su se smejale, ali su se brzo vratile u stan. Ovo je ziva istina, samo ja to malo skraceno opisujem. A da znate pravu istinu pukli bi od smeha.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA