PROBAJTE DA SE NE NASMEJETE: Ovakve bisere čuli ste samo u "Kefalici"!

Na testu iz matematike jedan je genijalac ovako odgovorio na pitanje šta je trougao: "To je pravougaonik bez jednog ugla"

  • 3

I dok se srednjoškolci u Francuskoj uveliko pripremaju za polaganje mature, u medijima su objavljeni neki od najboljih "bisera" sa prethodnih "ispita zrelosti".

Na testu iz matematike jedan je genijalac ovako odgovorio na pitanje šta je trougao: "To je pravougaonik bez jednog ugla", dok je drugi ispod ispitnih pitanja ljutito dopisao "čemu digitron ako ne možemo da ga koristimo?"

URNEBESNO - NAJLUĐE IZJAVE PACIJENATA: Doktore, ovde gori neko đubre od čoveka!

Pišući o inspiraciji u književnosti, što je bila tema iz francuskog, osnosno maternjeg jezika, jedan učenik je napisao: "Književnica Kolet je našla inspiraciju u svojoj majci, mislim da bi i moja majka mogla da bude lik neke priče, ali u naučno-fantastičnom romanu".

Na pitanje iz prirodnih nauka šta su "biseksualci" jedan od odgovora je glasio: "To su oni koji se razmnožavaju dva puta godišnje", a na pitanje iz filozofije "da li živimo da bismo bili srećni" neko je napisao: "kada bih odgovorio - ne, živimo da bismo bili nesrećni, ispitivač bi odmah pomislio da sam debil".

Foto: sxc.hu/bewinca Foto: sxc.hu/bewinca

Iz odgovora jednog učenika može se zaključiti da je tema iz istorije bio drevni Egipat: "Bili su veoma praktični jer su imali više bogova, jedan za nebo - Ra, jedan za zemlju - Izida i jedan za mrtve Oezis (Oziris)".

Možda najbolji odgovor dat je na pitanje iz geografije: Navedite glavne centre proizvodnje kafe - "Kafići, Nesprešo, kuvala".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA