PUN MESEC POJAVIĆE SE NA BOŽIĆ: Ako želite novac, evo šta da izgovorite tog dana koji smo čekali 38 godina!

Ovaj fenomen poslednji put je zabeležen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u retkoj pojavi

  • 18

Poslednji pun Mesec u ovoj godini pojaviće se na katolički Božić koji se proslavlja 25. decembra po gregorijanskom kalendaru. Ovo je retkost, pa se zato preporučuje da ovaj fenomen nikako ne propustite.

ŽALOSNI MESEC: Ako večeras uradite ove rituale čeka vas nešto FENOMENALNO!

Naime, Božićni mesec će se pojaviti već sa prvim sumrakom i sijaće u punom sjaju čak i malo nakon izlaska sunca. Zbog hladnih decembarskih dana, naziva se još i Hrastov i Hladni mesec, a zbog toga što je u pitanju poslednji pun Mesec u godini, poznat je i kao Duga mesečeva noć.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Ovaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan ili na destruktivan način, a to zavisi samo od nas.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na pun Mesec po narodnom verovanju treba uraditi ritual za privlačenje novca. Postoji puno verovanja vezana za Mesec i njegove faze. Veruje da će osoba dobiti neočekivani novac, ukoliko izađe napolje tokom punog Meseca, a zatim otvori svoj novčanik i devet puta kaže: "Meseče napuni moj novčanik". U roku od nekoliko dana veruje se da će osobi doći neočekivana suma novca.

Stari narodi su verovali da je Mesec sačinjen od srebra i zato ima moć da privuče novac.

Ovaj fenomen poslednji put je zabeležen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u retkoj pojavi.

Zamislite želju, zatvorite oči i očekujte da će se ona ostvariti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BD

    13. decembar 2015 | 20:46

    Ako nebude oblačno

  • Goran

    13. decembar 2015 | 22:33

    Pozdrav ja samo zelim zdravlja za mene i moju majku i sestru i njene

  • .

    13. decembar 2015 | 21:14

    Kakve gluposti. Bolje da se uhvatis posla i da zaradis posteno pare,nego da verujes u ove budalastine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA