Spavao je sa devojkom, a onda ga je probudilo neprijatno i odvratno iznenađenje (FOTO)

On se u toku noći probudio i shvatio da mu je noga mokra. Mislio je da u pitanju urin, međutim, bilo je nešto mnogo gore

  • 20

Studentske zabave, sa puno alkohola, mogu da se završe na svakojake načine, međutim, ova se završila na jedan odvratan i neubičajan. Momak je jedne "lude" večeri upoznao devojku sa kojom je to veče imao seks, a onda mu je ona priredila neprijatno iznenađenje.

Martin M. (24) mazao fekalijama i prskao urinom devojke na stanicama javnog prevoza!

Naime, on se u toku noći probudio i shvatio da mu je noga mokra. Mislio je da u pitanju urin, međutim, bilo je nešto mnogo gore - izmet!

Cela desna noga mu je bila premazana izmetom. Počeo je da se nervozno okreće po krevetu i pokušavao da utvrdi da li je on to napravio, a kada je shvatio da fekalije nisu njegove, bio je u šoku. To je prepisao alkoholu, pa je rešio da odspava i da situaciju reši kada se otrezni.

Ujutru je brže-bolje otišao pod tuš i pozvao cimera da mu pomogne da utvrdi kako se ovo dogodilo. Njih dvojica su došla do zaključka da je devojka imala "mali incident" tokom noći, pa je pobegla iz kreveta čim je shvatila šta je uradila.

Foto: Reddit Foto: Reddit

- Jednostavno nemam reči za smrad koji me preplavio kada sam otvorio vrata. Smrad je bio toliko snažan da sam refleksno odstupio korak, kao kada otvorite rernu pa vas zapljusne vruć vazduh. Smrad je preplavio moju celu svest, a kada sam se pribrao i zavirio u sobu, dočekao me masakr. Potpuni masakr - opisuje situaciju nesretni student druge godine.

Foto: Reddit Foto: Reddit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    15. decembar 2015 | 22:49

    Da nije gurno u pogresnu rupu?....:-)

  • Nenad

    16. decembar 2015 | 00:10

    Ok, pa i da razumem da se desilo, ali da provalis da se desilo pa da nastavis da spavas do ujutru i da se tek onda istusiras, to majke mi ne mogu da shvatim. :(

  • Čika Miša

    15. decembar 2015 | 22:02

    Bas poučna vest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA