Naručio je prostitutku, a sačekala ga je policajka. Malo je falilo da "pukne od smeha" kada je videla POHOTNIKA! (VIDEO)

Policajci su napravili "sačekušu", a kada su videli ko ih je sačekao, jedva su se suzdržali da ne padnu na pod od smeha

  • 5

U velikoj policijskoj akciji na Floridi uhapšeno je 95 prostituki i muškaraca koji su tražili njihove usluge. Operacija je nazvana "Zločesto nije lepo", a policajci su se koristili proverenim receptom - slali su na mesto događaja prerušene agente ili su u novinama i na internetu objavljivali lažne oglase i čekali da im se jave muškarci.

Uzimam pare za seks, ali nisam prostitutka! (VIDEO)

Međutim, pravi spektakl je nastao kada se na jedan njihov lažni oglas javio vremešni prodavac iz jedne prodavnice Dejvid Marš (68). On se zaželeo akcije, nazvao je jedan oglas, ali na njegovu nesreću s druge strane linije je bila policajka.

Čuvari reda su napravili 'sačekušu', ali gotovo svi su popadali od smeha kada su videli da je Marš na dogovoreno mesto stigao odeven u odeću - francuske sobarice. Da stvar bude bizarnija, on se tako odeven dovezao na biciklu!

On je stari poznanik policije u Lejklendu budući da je ranije bio priveden zbog vožnje u pijanom stanju, krađe, ali i korišćenja usluga prostitutki, piše Foks njuz.

Printskrin: Polk County Sheriff's office Printskrin: Polk County Sheriff's office

- Čovek se mrtav-hladan kroz Lejklend vozio na biciklu odeven u francusku sobaricu. Na vratu je imao čak i pseću ogrlicu - rekla je šefica policije suzdržavajući se da ne pukne od smeha.

Policija je u opsežnoj operaciji uhapsila 50 prostitutki, 33 osobe koje su tražile njihove usluge i 12 ostalih koji su na neki način učestvovali u tome. Među uhapšenima su i profesor matematike i igrač američkog fudbala.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dex

    17. decembar 2015 | 17:03

    Sad je svet bezbednij. Svaki cas im neko pobije normalne gradjane a oni se ponose ovom akcijom uhapsili senilnog cicu i par kurvi. Bravo

  • Sick Usa

    17. decembar 2015 | 20:06

    Pa što je to njima bilo smešno što je tako obučen? Oni su zemlja sa najviše sloboda, a ne ko mi zaostali i zatucani. Treba njih da tuži perverzni čiča jer su ga ismevali, alo bre ameri kršite ljudska prava, da to mi uradimo dobili bi sankcije a možda bi i bombardovali opet.

  • Techa

    17. decembar 2015 | 17:29

    Bitange!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA