NAJMLAĐA MAMA U ISTORIJI: Rodila je dete sa samo 5 godina (VIDEO)

Prema dokumentima doktora Edmunda Eskomela Lina Medina iz Perua porodila se u petoj godini života carskim rezom koji je obavljen 15. maja 1939. godine

  • 11

Najmlađa majka na svetu bila je Lina Medina, koja je kada se porodila imala svega pet godina, kako se navodi u dokumentima doktora Edmunda Eskomela iz Perua.

Kad se rodio, mali Fransis je imao samo 700 GRAMA! A onda je počela VELIKA BORBA (VIDEO)

Lekari su joj uradili carski rez i ona je 15. maja 1939. godine donela na svet bebu. Prema dokumentima, u bolnicu je ušetala umorna, čupava Indijanka sa podnožja Anda za ruku vodeći sramežljivu devojčicu neobično velikog stomaka.

Indijanka je zamolila doktora da istera iz nje zle duhove koji su je zaposeli, a lekar je bio uveren da ima tumor abdomena. Bio je više nego zapanjen kada je otkrio da je devojčica u osmom mesecu trudnoće.

Kako bi potvrdio svoju “dijagnozu”, doktor je Linu Medinu odveo specijalisti. Mesec i po kasnije, 15. maja 1939. godine, Lina je rodila dečaka carskim rezom, a operacija je obavljena uz anesteziju.

Njen slučaj do u detalje dokumentovao je doktor Edmundo Eskomel, kao i činjenicu da su devojčici u 4. godini počele da rastu grudi, a u 5. godini su joj sazrele kosti potrebne za iznošenje trudnoće.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA