JEZIVA SMRT: Umrla je od infarkta jer dva meseca nije išla u toalet!

Ove nedelje je objavljen nalaz patologa koji je potvrdio da je srčani udar usledio posle teškog zatvora, do kojeg je došlo usled "trpljenja"

  • 10

Jedna od prvih i najkorisnijih stvari kojima nas roditelji uče je da ne zanemarujemo zov prirode, jer zadržavanje telesnih tečnosti može da izazove infekcije, ali i smrt.

Emili Titerington (16), iz Kornvola u Engleskoj, kojoj je bio dijagnostikovan i blagi oblik autizma, umrla je pre dve godine od srčanog udara, što je sama po sebi strašna vest.

ANALIZIRAJTE SAMI SVOJU KAKU: I saznajte da li ste zdravi ili ne! Evo i kako (FOTO)

Međutim, tek je ove nedelje objavljen nalaz patologa koji je potvrdio da je srčani udar usledio posle teškog zatvora, do kojeg je došlu usled "zadržavanja stolice".

Titerington je navodno imala strahovitu fobiju od toaleta i odbijala je da ga koristi čak dva meseca.

Lekari hitne pomoći koji su došli na intervenciju javili su dispečeru da je devojčicin natekli stomak bio "odvratno uvećan", da joj je grudna šupljina stisnuta i da su njena "donja rebra štrčala više od stidne kosti".

Da je ranije potražila lekarsku pomoć, život joj je verovatno mogao biti spasen, ali je Emili imala i priličan strah od doktora, pa je odbila pomoć.

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA