RUSI SU DIVNI LJUDI: Putnici u moskovskom metrou pomogli keruši da na svet donese 9 predivnih kuca (FOTO)

Putnici su odmah pozvali osoblje metroa, koje je došlo kada je keruša već oštenila jednog štenca u vagonu

  • 6

Putnici u Moskovskom metrou pokazali su humanost kada su pomogli keruši da uđe u topli voz i donese na svet devet svojih mali kuca. Zvanična stanica Moskovskog metroa na Tviteru sada traži ljude koji bi pristali da usvoje male štence.

Ova keruša je pronašla izgladnelo i bolesno dete, i uradila nešto što je vredno svakog poštovanja i divljenja (VIDEO)

Čitav događaj se odigrao u ponedeljak ujutru. Kada su građani krenuli na posao videli su kerušu kako se teško kreće i cvili, kao da moli ljude da joj pomognu. Putnici su odmah pozvali osoblje metroa, koje je došlo kada je keruša već oštenila jednog štenca u vagonu.

- Svi prisutni su bili veoma dirnuti. Pomerili smo se i napravili joj mesto, kako bi mogla da ošteni preslatke kuce. Ličili su na krznene loptice - rekla je jedna putnica za Life.ru.

Osoblje metroa je zamolilo putnike da sačekaju drugi voz, kako bi onaj u kome se keruša oštenila pomerili u skladište, da bi psu ukazali potrebnu negu. Pas je potom odveden u moskovsko skladište za pse. Nakon što je metro objavio oglas za usvajanje kuca, javio se veliki broj ljudi koji su voljni da udome ove preslatke kuce.

(Telegraf.rs/Izvor: Life.ru.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA