TUGA! Smejala se i plesala a nije znala da kada uzme ekstazi više neće videti svetlost dana! (FOTO)

Iako ne deluje opasno, od ove droge umiru mnogi

  • 11

Tinejdžerka koja je uzela fatalnu dozu ekstazija sa drugovima je podelila veselu poruku punu života, nepun dan pre nego je izgubila život.

Otišla je na sastanak s mladićem koga je upoznala onlajn. Tek kada je stigao račun u restoranu shvatila je da je prevarena 

Loren Atkinson je pronađena mrtva u iznajmljenom stanju u Mančesteru nakon što se vratila sa Heldip-a, rejv žurke koja se održavala blizu Pikadili železničke stanice u mančesteru.

Nakon štp su je prijatelji pronašli bez svesti u 6 sati ujutru, odmah su pozvali hitnu pomoć. Kada su lekari stigli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt.

Manje od 24 sata pre njene tragične smrti, Loren je na Fejsbuku ostavila status "Jako sam uzbuđena zbog super žurke sutra!.

Nakon saznanja o njenoj smrti, društvenim mrežama širile su se poruke žalosti i podrške za njenu porodicu, a policija je naknadno potvrdila da je ova 19.ogodišnjakinja iz Ulverstona umrla od predoziranja MDMA-om.

Njen otac Nigel (50) napisao je na svojoj Fejsbuk stranici: " Kao roditelj blagosloven sam što sam imao ovako divnu ćerku koju su svi voleli. Svet je izgubio jednu božanstvenu osobu. Hvala vam svima na podršci".

Takođe, internetom su počele da kruže i poruke upozorenja da se svako ko je ovu drugu uzeo odmah javi lekaru, jer je jako opsna po život čak iako deluje da ju je organizam procesuirao.

Kako piše Dejli mejl, četiri dvadesetogodišnjaka je privedeno pod sumnjom da su posedovali i preprodavali ekstarzi i MDMA te kobne noći na pomenutoj žurci.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ana

    12. decembar 2016 | 22:17

    Uopste me nije zao kada procitam da su umrli od droge. Svi oni znaju kakve su posledice i opet uzimaju.

  • chicago

    13. decembar 2016 | 04:55

    Ova se dobro nacopala, ne umire se od jednog extazija. Ko zna sta je ona uzela to vece!

  • aMurinjo

    13. decembar 2016 | 09:32

    Tatko je bas napisao dirljivu poruku. Ćera za primer, imas nasta da budes ponosan. Moram mu to sada i napisati samo da prevedem na ingliš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA