≫ 

STRAŠAN KRAJ: Zatvorenik kašljao i kijao 13 minuta, jer smrtonosna injekcija nije dobro delovala

Po Americi se vode rasprave da li je smrtna kazna na ovaj način humana ili nije

  • 12

Ronald Smit (45) osuđenik na smrtnu kaznu i zatvorenik Holman zatvora u Atmoru, pogubljen je u četvrtak zbog ubistva službenika jedne radnje, koje se desilo 1994. godine.

Prodata kuća najvećeg monstruma koji je silovao ćerku 24 godine, a u nju se useljavaju BLUD I RAZVRAT

Njemu je ubrizgana smrtonosna injekcija i tokom samog postupka njegovog pogubljenja, sve vreme se opirao, kašljao i kijao i cimao telo, te su službenici morali da ga sputavaju, a ceo proces delovao je bizarnije nego što to inače jeste.

Njegovo pogubljenje izvršeno je nakon što je sud tri puta na dan izvršenja pogubljenja odlagalo početak postupka, piše Dejli mejl.

Inače, kod ovakvih situacija, injekcija se ubrizgava iz tri etape. Ukoliko ne umre od prve doze, daje se druga, a zatim i treća.

Smrtna kazna u Alabami je trenutno pod znakom pitanja, nakon što je Viši sud na Floridi u januaru presudio da se sudijama daje previše diskrecionog prava vezano za ovu kaznu.

Alabama pri ovoj vrsti pogubljenja koristi sedativ midazolam, kao prvu dozu od tri sastavne u smrtonosnoj injekciji. Ovaj sastojak je kritikovan u američkoj javnosti jer se smatra da je nedovoljno jak da anestezira osobu tokom pogubljenja, već ona ostaje svesna i trpi velike bolove kako ostali sastojci leka počinju da deluju, što je upravo i bio slučaj sa Ronaldom Smitom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin R.S

    12. decembar 2016 | 23:21

    Neka pate jer on nije dobio smrtni kaznu za nista. Sigurno je i on ubio nekog pa i ako je patio. Treba uvesti i kod nas smrtne kazne, a ne da neko ko vozi 177 km na sat i ubije troje, i dobije samo 6 godina zatvora. Ili za silovanja, pedofiliju i teska ubistva isto je treba uvesti.

  • Nikola

    13. decembar 2016 | 06:35

    Za jedno ubistvo smrtna kazna , ovde za trostruko izadje čovek posle 6-7 god

  • EvoneznambogUmi...

    13. decembar 2016 | 02:00

    Pa, sta ako je patio? I trebaju da osete muke pred smrt! Isto kao sto je i drugima prethodno naneo muke, tako i on... Dobro je da nije dobio pomilovanje.. Nebi me cudilo.. Strasno! Nisu takvi za zaljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA