Gledala je mamine fotografije na Fejsbuku i slučajno otkrila porodičnu tajnu koja je totalno promenila sve (FOTO)

Došla je do dugo čuvane istine o svom poreklu

  • 5

Silvija Martinez Pintos (31) iz Mar Del Plate u Buenos Airesu, pregledala je fotografije svoje majke na Fejsbuku i na fotografiji snimljenoj par nedelja pre Silvijinog rođenja primetila da njena majka tada uopšte nije bila trudna. Zaključak je bio očigledan - Silvija je usvojena!

LIDIJA TRAŽI SVOJE BIOLOŠKE RODITELJE: Ostavili su je pored kontejnera, a ona posle 37 godina želi da ih pronađe (FOTO)

Zatim je svoje otkriće postavila na Fejsbuk sa nadom da će moći uz pomoć interneta da pronađe svoju pravu biološku majku. Napisala je:

"Zdravo, postavila sam ovu fotografiju na kojoj ličim na svoju biološku majku, nadajući se da će me prepoznati. Čovek koji me drži je moj usvojeni tata. Rođena sam u Trelevu, 27. marta 1985. i skoro sam saznala da sam usvojena. Nekoliko dana kasnije, usvojili su me i moji novi roditelji odveli u La Platu, gde smo živeli 11 godina, da bismo se kasnije preselili u Mar Del Platu, gde živimo sada. ", napisala je ona.

Takođe je dodala da zna da je rođena u klinici Modelo u 11:30 časova, da joj je majka tada imala 16 godina, a doktor koji ju je porodio se zvao Rikardo Karminati.

Dodala je da nema nameru da osuđuje svoju majku, već da sazna na koga liči i da li ima braću ili sestre.

Silvija inače ima dvoje dece od kojih jedno liči na nju a drugo na njenog supruga, ali ona napominje da iz čisto emotivnih razloga želi da sazna svoje poreklo te moli za pomoć u tome.

Njen status je postavljen 11. decembra a do sada je šerovan više od 5.500 puta, piše San.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Inace

    31. decembar 2016 | 01:54

    Mar del plata je jedno 500 km od Buanos Airesa...

  • Bebi

    31. decembar 2016 | 09:38

    I to je zahvainost Zaboraviti sve ono sto su njeni usvojenici ucinili da ona odraste i zivi A teaziti oniga koji je ostavio kaoo staru krpu Za bracu i sestre u redu to postujem Ali ovo pa da se meni tako nesto desilo Pa nikad me ne bi interesovao taj MONSTRUM bioloski A na ulici kad bi mi prisao Samo bi ga pljunuo Ne postoji razlog da opravda postupak te individue I ako je ziva zelim joj zivot pun bola Bola bez leka

  • Čika Velja

    31. decembar 2016 | 10:13

    Cudna osobina-znatizelja???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA