≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Dečak je upoznao Barta Simpsona lično i shvatio da je on zapravo - žena (VIDEO)

Džejms je rekao da je odlično imitirala Barta, a Nensi ga je pitala da li je ikada upoznao osobu koja daje glas Bartu

  • 0

Dobro jutro! Internet je oduševio snimak dečaka Džejmsa (13) koji je pokušao da proda kolačiće glumici Nensi Kartvrajt. Ona je poznata po tome što pozajmljuje glas čuvenom Bartu Simpsonu, međutim ovaj dečak to nije znao.

ZA DOBRO JUTRO: Mama je izašla iz kuće i ostavila uključenu kameru, a tata i ćerka nisu imali pojma za to i počela je žurka (VIDEO)

Kada su započeli razgovor on je njoj rekao da prodaje kolačiće da bi sakupio novac u dobrotvorne svrhe i da mu je ovo već šesta kutija.

Glumica nije mogla da sakrije iskreno divljenje zbog onoga što ovaj dečak radi, a usput ga je pitala i koji je razred i koliko ima godina.

Potom mu se i sama predstavila i rekla mu da ona ima deset godina, da ide u osnovnu školu u Springfildu i da je njeno ime Bart Simpson. Džejms je rekao da je odlično imitirala Barta, a Nensi ga je pitala da li je ikada upoznao osobu koja daje glas Bartu.

bart simson slusalice

Onda mu je ona Bartovim glasom predložila da se rukuju i tu je Džejms shvatio da je ona ta oživljava lik Barta Simpsona na malim ekranima. Njegov šok se ne može opisati rečima. Nensi je potom predložila da kupi 10 pakovanja keksića, a na kraju ju je dečak zagrlio.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA