Dopisivala se sa momkom koji se lažno predstavljao, i rešila da mu se osveti. Tada je počelo LUDILO (FOTO)

Odlučila je da pronađe momka čije fotografije je Alan koristio i nije ni slutila da će uspeti u tome....

  • 3

Ema Perijer (35) provodila je mnogo vremena na poslu i nije često izlazila pa nije imala kada da upoznaje ljude. Krajem 2015. pridružila se stranici "Zoosk". Ubrzo je nakon otvaranja naloga pronašla zanimljivog muškraca, koji je pritom bio veoma zgodan. Visok, crn i lep, po imenu Ronaldo, ubrzo joj se javio i postao njena glavna maštarija.

Kakve (grozne) ideje ljudima neće pasti na pamet: Koristila je testise svog dečka da nanese šminku! Pogledajte rezultat (VIDEO)

U početku nisu pronalazili zajednički jezik, ali kasnije su se zbližili. Ronaldo se svideo Emi, povremeno joj je slao fotografije i tako održavao odnos. Ali nakon godinu dana dopisivanja, žena, koja radi u restoranu u Londonu, postala je sumnjičava.

Pokušavala je da ugovori sastanak i upoznavanje sa svojim "Ronijem", ali je on svaki put susret vešto izbegavao. Kako se to više puta desilo, u maniru privatnog detektiva odlučila je da istraži svog "momka". Ispostavilo se da je Ronaldo ustvari Alan Stenli, 55-godišnji radnik sa zapada Engleske.

Ema je bila besna jer ju je toliko obmanjivao, a kada je pitala zašto je to uradio, odgovorio joj je da mu je bilo "dosadno i da je usamljen".

- Bilo je jezivo. Odjednom to više nije bio simpatični momak sa slike, već neki potpuno drugi tip koji mi je upravo otkrio svoju mračnu tajnu - rekla je Ema.

Međutim, ona nije htela da odustane, odlučila je da pronađe momka čije fotografije je Alan koristio i nije ni slutila da će uspeti u tome.

Bilo je to lice 35-godišnjeg modela iz Turske Adama Guzela i to je donekle olakšalo potragu. U septembru mu je Ema poslala poruku u kojoj je opisala šta joj se desilo i kako je stariji muškarac koristio njegove fotografije da bi je prevario i na taj način zaveo.

- Tresla sam se dok sam mu pisala poruku. Nisam mogla biti sigurna da je on čovek sa fotografija, niti sam bila sigurna da je dobra ideja da mu se javim i obavestim o krađi identiteta - ispričala je Engleskinja tamošnjim medijima.

Njihova komunikacija nije prestala, Adam joj je pisao o svojim poslovnim planovima i Ema je poverovala da se sada radi o realnom čoveku.

Kada je njihov odnos postao ozbiljniji, ipak u to je morala da se uveri. Nakon tri meseca s dopisivanja su prešli na videopozive, a nedavno se Adam preselio u London kako bi tamo pokušao da ostvari karijeru modela i bude sa Emom, svojom novom devojkom. Ipak, bilo je straha kada je on dolazio u Englesku i kako će sve to izgledati.

- Kada je sleteo, ja sam ga čekala na aerodromu. On se odmah nasmejao, a ja sam mu skočila u zagrljaj i zaplakala - dodala je Ema.

Ona se nada da će njen primer poslužiti ostalima da budu oprezni pri upoznavanju na internetu, iako njen slučaj nije bio bajka, ali za sada ima srećan kraj. Par zajedno živi u predgrađu Londona, Adam radi kao model, a Ema je i dalje u restoranu.

Nedavno su odlučili da zahvale čoveku koji ih je spojio na neobičan način, a Alan Stenli je tom prilikom rekao da i dalje ne shvata zašto je to sve učinio i dodao da mu je drago zbog njih dvoje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • @ KiKi

    26. april 2017 | 08:56

    Tek kada ga dobro upoznaš E tad ćeš da plačeš kao ona naša Plakaćeš kad ti stavi feredžu ili pokupi decu i nestane Skakala si od sreće A posle u Temzu kao sve budale

  • Mune

    26. april 2017 | 10:22

    Nije Adam nego Adem.

  • Перагеније

    26. april 2017 | 16:35

    Енглеска паћеница. "Гардијан", или "Тајмс", пре неколико година: "Типична Енглескиња је неуротична, површна и оптерећена сексом".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA