Postoji intrigantna teorija o razlogu hladnih odnosa između Melanije i Ivanke, a "rođendanska čestitka maćehi" ju je samo potpalila (FOTO)

U odsustvu Melanije, Ivanka je preuzela njenu ulogu. Međutim, čini se da je prva dama spremna da preuzme svoje dužnosti

  • 1

Ivanka Tramp poželela je preko društvenih mreža srećan rođendan svojoj maćehi, Meleniji Tramp. Ovim potezom ćerka Donalda Trampa želela je javnosti da pokaže kako njih dve imaju dobre odnose, a koji su u medijima predstavljeni kao hladni.

Melanija slavi 47. rođendan, a astrolozi predviđaju da joj se dešava nešto MRAČNO

- Srećan rođendan našoj prvoj dami (i neverovatnoj maćehi) Melaniji Tramp. Divan primer dobrote i milosti za sve nas - napisala je Ivanka na Tviteru i Fejsbuku.

Portparol Bele kuće odbacio je optužbe da se dve žene ne slažu, tvrdeći da su one oduvek bile bliske.

Ukoliko je odnos loš, kako piše Dejli mej, razlog bi mogao da bude to što Ivanka izvršava dužnosti prve dame.

U članku časopisa "Veneti fer", koji je fokusiran na privatni život Melanije Tramp, piše da su od dva izvora dobili informacije da su primetili hladne interakcije između nje i Ivanke.

Na neodobravanje javnosti došla je informacija da se prva dama neće preseliti u Vašington zajedno sa svojim suprugom, već da će ostati u Njujorku dok njihov sin Baron ne završi školu. Ivanka, s druge strane, brzo je svoje troje dece i muža Džereda Kušnera preselila u prestonicu SAD. Časopis piše da je Ivanka uvek bila uz svog oca, pružajući mu podršku.

U odsustvu Melanije, Ivanka je preuzela njenu ulogu. Međutim, čini se da je prva dama spremna da preuzme svoje dužnosti pošto je u poslednje vreme često viđena u Vašingtonu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Anđela Raj sa CNN kritikovala je promociju člana predsednikove porodice, što po njenom mišljenju znači da Ivanka "igra ulogu prve dame".

- Mislim da je pravi izazov jer Ivanka nema realno definisanu ulogu, a svi znamo kakvu igru igra, a to je uloga prve dame, jer Melanija ne proverava Donalda - rekla je Rajova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ja

    27. april 2017 | 17:42

    Majka je majka!., Cerka je cerka!., i sta vi tu filozofirate vise?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA