Pogledajte dozvoljene frizure u Severnoj Koreji (FOTO)

Severna Koreja ima spisak legalno dozvoljenih tipova frizure, a vlada ove izolovane azijske zemlje uvela je ta pravila kako bi sprečila penetraciju zapadnjačke kulture. Muškarci ih imaju deset, a žene 18

  • 5

U moru gluposti, nebuloza i neproverenih glasina o Severnoj Koreji koje se javnosti na Zapadu (a Srbija je, verovali ili ne, Zapad po svemu osim po platama), ova nam je omiljena i ide rame uz rame sa presmešnom pričom o zabrani korišćenja kišobrana koja je, kobajagi, uvedena pre nekoliko godina.

Severna Koreja ima spisak legalno dozvoljenih tipova frizure, a vlada ove izolovane azijske zemlje uvela je ta pravila kako bi sprečila penetraciju zapadnjačke kulture.

Svako odstupanje se kažnjava, ili se nosilac takve kose suočava sa opštim negodovanjem i osudom.

Muškarci imaju deset dozvoljenih frizura, žene 18.

Verujte, ako možete.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja to tako

    26. februar 2013 | 11:50

    Pa ovo je bas pravo, sve na nivou, vidite li vi po zapadu kakve frizure furaju, da bog sacuva, sa mindjusama i masnom kosom. Ovo bar lici na skromne frizure. Kod nas dok sam bio djak isto je bilo samo djacka frizura i super je bilo, deca respektivna poslusna i u dobre ljude rasli. Pogledaj ti ovo sad da se najezis.

  • nezadovoljština

    26. februar 2013 | 14:17

    A kad pišaš qrac na levo, dok su mladeži na desnoj strani obraza kažnjivi bičevanjem. Stoka. Jadan onaj zarobljeni narod. Svaki dan prekrše neko pravilo, voljno il' nevoljno.

  • Strucnjakowsky

    26. februar 2013 | 11:09

    hahahahaah. Kakvi likovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA