TRAŽIO BLAGO: Iskopao grobnicu, pronašao dve mumije (FOTO)

Farmer iz Kine uhapšen je jer je opljačkao grobnicu i pobacao mumije koje je pronašao u njima. Na mestu gde su bila grobna mesta on je hteo da napravi štalu

  • 0

Kineski farmer Miao Pijang iz grada Džiažunga uhapšen je jer je oskrnavio grobna mesta tako što je iskopao dve mumije i opljačkao njihove grobnice. Pijang je na mestu gde je pronašao leševe hteo da napravi štalu. Ukoliko ga proglase krivim za pljačkanje groba, Pijanga očekuje 10-godišnja zatvorska kazna.

Zlodelo koje je Pijang uradio otkriveno je nekoliko dana nakon što je opljačkao grobove. Naime, on je ostatke tela bacio u lokalni ribnjak. Meštani koji su videli raspale kovčege i leševe u vodi i prijavili su slučaj policiji.

- Prizor je bio kao iz horor filmova, kao da su se mumije vratile da progone svoje mučitelje - pričaju meštani koji su pronašli ostatke.

Pijang je vrlo brzo nakon toga uhapšen. Prema rečima policajaca on je opljačkao grobnice jer je mislio da u njima ima blaga.

- Nakit koji je uzeo sa munija Pijang je podelio sa svojim prijateljima koji su mu pomogli - naveli su iz policije i pokazali su nakit koji je on podelio sa prijateljima.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA