Sakrila 5.000 dolara u anus, završila u bolnici!

Žena iz Tenesija ukrala je od svog dečka dva zamotuljka novčanica, od 4.000 i 1.000 dolara, i ugurala ih u rektum. Pozlilo joj je jer je novac pokušala da izvuče WC četkom i klještima, a tom prilikom se povredila i obilno je krvarila

  • 10

Amerikanka iz Tenesija Kristi Blek (43) hospitalizovana je jer je u rektum sakrila 5.000 dolara, koje je prethodno ukrala od svog dečka Bobija Galija. Novčanice koje je ugurala u analni otvor ona je pokušala da izvadi WC četkom i klještima usled čega se i povredila. Blekova je smeštena u bolnicu zbog obilnog krvarenja.

Prema policijskom izveštaju, njen dečko je sumnjao da ga Kristi potkrada. On je policajcima rekao da joj je "napravio" zamku tako što je odložio dva zamotiljka novčanica. U jednom je bilo 4.000 dolara dok je u drugom bilo smotano 1.000 dolara. On je novac ostavio u torbi, a potom je legao da spava.

- Kada se probudio, novca nije bilo. On je upitao Kristi gde je sakrila pare, a ona mu je priznala da je gurnula smotane novčanice u anus. Žena je WC četkom i klještima pokušala da izvadi novac, ali neuspešno. Pošto joj je pozlilo, Bobi Gali je pozvao Hitnu pomoć i policiju - saopšteno je iz kancelarije šerifa u okrugu Hovkins.

On je dodao da je stanje Blekove nakon intervencije u bolnici dobro, kao i da je novac koji je izvađen iz nje uzet kao dokazni materijal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA