ISPADAJU MU OČI: Pogledajte ovaj neverovatan ples (VIDEO)

Britanac Džon Dojl postao je svetska zvezda nakon što je na Jutjubu okačio klip na kojem bukvalno pleše očima i to tako što izbacuje očne jabučice i širi svoje kapke

  • 4

Apsolutni hit! Britanac Džon Dojl (30) iz Rejnhila u blizini Liverpula postao je prava svetska atrakcija nakon što je na Jutjubu okačio klip na kojem izvodi ples očima uz pesmu "Get laki" Daft Panka. Naime, Dojl pomera svoje očne jabučice i širi očne kapke tako da izgleda da će mu svakog trenutka "ispasti oči". Naravno, posebna atrakcija jeste što Dojl to radi u ritmu muzike.

Klip koji je iz zabave postavio na Jutjub proslavio je Dojla koji sada ima ponude da gostuje u šou programima širom sveta.

- Ovu veštinu sam otkrio potpuno slučajno. Bio sam sa prijateljima u lokalnom pabu i video da mogu da izbacujem oči. Kada sam okačio klip stekao sam veliku popularnost - kaže Dojl koji se bavi internet marketingom. Britanac kaže da želi da dobije i oficijalno priznanje za svoju veštinu.

- Verujem da sam potukao svetski rekord u ovoj "disciplini". Ginisova knjiga rekorda ima svoje striktne kriterijume i teško je ispuniti njihove standarde. Međutim, verujem da bi me u Japanu proglasili za svetskog rekordera - kaže Dojl, kojeg uskoro očekuje put u Ameriku gde ima zakazano snimanje jednog šou programa.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA