DIRLJIVO: Sin poljupcima probudio paralizovanu majku iz kome (FOTO)

Mali Kinez je provodio svaki dan pored nepomične majke, koja se nalazila u komi, a probudio ju je njegov glas posle tri godine vegetativnog stanja

  • 13

Gao Kuianbo (2), iz Kine, mesecima je sedeo na postelji pored majke koja je bila paralizovana i u komi, žvakao joj je hranu, davao joj zalogaje i obasipao ju je poljupcima, da bi se Zang Rongksiang u maju probudila iz kome i upoznala svoje dete prvi put.

Rongksiangova nije ni znala da je bila trudna kada je doživela saobraćajnu nesreću 2010, koja ju je dovela u stanje kome.

Kada je Zang hospitalizovana posle nesreće, doktori su saopštili mužu Gao Dežinu da nosi plod deteta i da se nikada neće oporaviti. Narednih 5 meseci Gao je brinuo o svojoj ženi kod kuće, dok nije došla u stabilno stanje kada su lekari mogli da izvrše carski rez, da bi izvadili bebu iz materice. Beba Gao je nekim čudom preživeo traumu.

Mali dečak je provodio svaki dan pored majčine postelje. Onda, na iznenađenje doktora, majku je probudio glas sina u maju ove godine.

Zang je u početku mogla da guta hranu, ali nije mogla da žvaće. Da bi izbegli bolničku, davana joj je normalna hrana koji joj je Gao Kuianbo sažvakao i nežno stavljao iz svojih u njena usta.

Dirljiv momenat je zabeležen i kamerom, kada se Zang Rongksiang probudila iz vegetativnog stanja.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA