CENTRIFUGA BAR: Družite se dok perete veš (FOTO)

Vlasnici perionice veša u Belgiji odlučili su da ovaj deo svakodnevnice učine zanimljivim, pa su svojim gostima priuštili dobar provod dok čekaju da se njihov veš opere

  • 1

Odnošenje veša u perionicu, a zatim iscrpljujuće čekanje da mašina završi svoj posao, sedeći ispred nje i gledajući bubanj koji se vrti u krug, sasvim sigurno ne spada u najzanimljiviji deo svakodnevnice. Međutim, vlasnici jedne perionice u Belgiji odlučili su da ovaj ritual pretvore u zabavu.

Verovatno niko nije mogao da pretpostavi da će se radovati odlasku u perionicu, ali sada kada znaju da u njoj mogu popiti piće s prijateljima, večerati ili poslušati ponekad i živu muziku, pa i napraviti novu frizuru, onda prljavi veš lako može da postane samo povod za dobar provod.

Ovo je perionica koja, pored niza veš mašina, nudi frizerski salon i kafić veoma prijatnog enterijera u koji svraćaju čak i oni koji imaju svoju veš mašinu i nemaju potrebu za ovom uslugom.

A nama preostaje samo da zamislimo kako to izgleda krenuti u kafić sa kesama prljavog veša i ispijati kafu na javnom mestu s viklerima na glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA