OFIS ZA POŽELETI: Golf teren na krovu, kućni bioskop i ležaljke (FOTO) (FOTO)

Svaki prostor kompanije Volmart označen je drugom bojom, pa ako se zateknete među narandžastim zidovima, računajte da ćete uskoro naleteti na prostoriju sa sofama i gitarama, dok je žuta boja rezervisana za kafić

  • 2

Predstavništvo najpopularnijeg i najvećeg američkog maloprodajnog lanca Volmart, koje se nalazi u Brazilu, dizajnirano je tako da zaposlenima pruži potpuni komfor i prijatnu radnu atmosferu.

Kancelarije predstavništva prostiru se od šestog do desetog sprata kule u Sao Paolu, na prostoru koji zauzima preko hiljadu kvadratnih metara.

Pojedini objekti se tretiraju kao dvorišta i balkoni, pa su opremljeni tako da njihov enterijer zapravo zaposlenima omogućava da se osećaju kao da su u eksterijeru. Ovo je postignuto tako što je unutrašnjost opremljena ležaljkama, mrežama za spavanje, ljuljaškama od pletenog pruća i klupama, a sve u prirodnim bojama.

Da ugođaj bude još veći, jedno od mesta za pauzu nalazi se na terasama na kojima je izgrađen teren za mini-golf, a na istom spratu nalazi se deo za jogu, kao i prostor predviđen za organizovanje manjih događaja, poput koncerta i filmske projekcije za ograničeni broj publike.

Svaki prostor označen je drugom bojom, pa ako se zateknete među narandžastim zidovima, računajte da ćete uskoro naleteti na prostoriju sa sofama i gitarama, dok je žuta boja rezervisana za kafić.

"Estudio Guto Rekvena" je kompanija koja je zaslužna za ovaj dizajn. Oni su prvo sproveli istraživanje, poslavši internetom upitnike zapislenima, na osnovu kojih su uspeli da saberu sva očekivanja, potrebe i vrednosti koje su bitne za poslovno okruženje.

Osim toga tri stavke čine bazu ovog dizajna, koja je kasnije nadograđena različitim idejama, a to su digitalna kultura, Volmart brend i brazilski identitet.

 (Telegraf.rs / Izvor: Dezeen.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • kari

    19. decembar 2013 | 20:46

    Isto kao kod nas!

  • cika

    20. decembar 2013 | 02:00

    I sve ovo mozete da koristite u toku 45 minuta pauze (koliko imaju radnici u Walmart-u u toku 8h). Od tih 45 bar 30 ode na uzinu i wc, pa uzivajte preostalih 15 :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA