Ovaj čovek tvrdi da je preokrenuo starenje (VIDEO)

- Započeo sam interesovanje za matične ćelije ne bih li pronašao lek za moju majku koju sam mnogo voleo. Zapadna medicina nije bila u stanju da je izleči - kaže modni dizajner Piter Nijgard

  • 7

Modni dizajner Piter Nijgard kaže da su naučnici pronašli njegove markere koji pokazuju da je uspeo da preokrene proces starenja i da se sada zapravo podmlađuje jer prima znatno više tretmana matičnim ćelijama od bilo koje druge osobe.

Ovaj sedamdesetogodišnjak tvrdi da već četiri godine prima terapiju matičnim ćelijama i da ga istraživači sa Univerziteta Majami trenutno proučavaju.

Na Bahamima, gde Nijgard živi,  svesrdno se propagira istraživanje matičnih ćelija. On želi da otvori kliniku matičnih ćelija vrednu 50 miliona dolara, piše Avaz.

- Započeo sam interesovanje za matične ćelije ne bih li pronašao lek za moju majku koju sam mnogo voleo. Zapadna medicina nije bila u stanju da je izleči. Da sam otkrio matične ćelije godinu dana ranije, siguran sam da bi ona i dalje bila živa - izjavio je.

Na Jutjubu može se naći i video koji je Nijgard objavio a koji pokazuje kako pleše sa mlađim ženama u klubu i igra odbojku, stvari o kojima mnogi njegovih godina mogu samo da maštaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA