• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

SMRT UŽIVO: Evo kako se iz minuta u minut raspadaju hamburger i pomfrit iz Meka! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je islandska vlada proglasila bankrot, kultni Mekdonalds rešio je da napusti brod koji tone i u ovoj ostrvskoj zemlji zatvori sve svoje restorane iz lanca brze hrane. Međutim, jedan Islanđanin nije hteo da dozvoli da njihova država ostane bez ijednog jedinog hamburgera iz voljenog Meka. Evo šta je uradio...

  • 4

Znajući da će sutradan, 31. oktobra 2009. godine, vrata njemu najbližeg MekDonaldsa biti zatvorena, Islanđanin Hjortur Smarason nije želeo da to bude kraj. Otišao je i kupio jedan hamburgerpomfrit. Ali, ne s namerom da ih pojede, već da bi ih sačuvao za uspomenu!

Stavio je svoj omiljeni obrok, u originalnoj ambalaži, na drvenu tacnu, pokrio staklenim “zvonom” i smestio kod sebe u garažu. Redovno je obilazio svoj burger, dan za danom, godinu za godinom, ali definitivno nije očekivao da će on biti tako dugovečan.

Sada, 1923 dana kasnije, ovaj obrok iz Meka izložen je kao muzejski eksponat, a vi OVDE možete da pratite njegovo polagano raspadanje iz minuta u minut.

Ovako se pravi pomfrit u Meku! Da li ćete ga i dalje jesti? (VIDEO)

(Telegraf.rs / BusHostelReykjavik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Joca

    4. februar 2015. | 19:21

    Gledao sam na youtube kako melju konje i krave onako djuture sa svim kopitama,ubacuje ga ulta u veliki mlin.Samo vi jedite ta g#vna iz MekDonalds.

    Podelite komentar

  • Toma

    4. februar 2015. | 15:49

    Iskreno da vam kazem... ja sam pre jeo redovno kod Mek-a. Jednom prilikom sam kupio hamburger i stavio u torbu "posle kad odgladnim" i tako se desilo da sam ga zaboravio. Prosle su dve tri nedelje...kad sam ga pronasao. Cudilo me da je hleba bio kao taj dan kad sam ga kupio i nije cudno mirisao... pa me zanimalo kako li izgleda. Sta da vam kazem...odgovor znate. Ljudi ne zelim da znam sta trpaju u tu "hranu"...ali ja da ga jedem vise necu !!!

    Podelite komentar

  • Dejan Ljubicic

    4. februar 2015. | 15:47

    Drzi duze nego med, 100% prirodno!

    Podelite komentar