Ovih šest namirnica nikako nemojte da jedete ako večeras planirate seks

Neka hrana ima naprosto mami na seks, dok druga ima antiafrodizijačka svojstva. Saznajte koja jela nikako ne idu ruku pod ruku sa seksualnim životom

  • 3

Izlazak s partnerom obično počinje obrokom. Bilo da je reč o večeri i bioskopu, hamburgerima i pivu ili pak čipsu i koka-koli pod vedrim nebom, hrana i sastanci definitivno uvek idu ruku pod ruku.

Draže vam je spavanje od seksa, pa se pitate je li s vama sve u redu? Evo odgovora

Ako hoćete da smuvate pivopiju, nabacite osmeh

Ako očekujete da će se vaš izlazak s dragim završiti seksi ludnicom pod pokrivačem i čaršavom, postoji nekoliko namirnica koje bi trebalo da izbegavate ukoliko želite da budete sigurni da ćete i izgledati i osećati se najbolje što možete kada ugasite svetla.

Pepermint bombone i žvake

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Šta?! Ali kako onda da izađete pred njega ili nju bez svežeg daha? Nažalost, moraćete bez svog malog pepermint drugara pre nego što se potpuno opustite i prepustite. Studije pokazuju da mentol u stvari može da smanji nivo testosterona, a to dovodi slabijeg uzbuđenja a potom i mlakog vrhunca.

Hot dog

Printskrin: Facebook/Tastemade Printskrin: Facebook/Tastemade

Ukoliko ste za sastanak odabrali sajam, vašar ili sportski događaj, nikako ne uzimajte hot dog. On je pun natrijuma, a takvu hranu želudac teško vari. Visok sadržaj zasićenih masti može da ometa prokrvljenost vagine i penisa, a posledica toga je teže postizanje orgazma.

Mahunarke

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Svi dobro znate da su sve mahunarke - pasulj, grašak, boranija - tzv. muzičko povrće. Takođe, i i tofu, ukusna vegetaijanska verzija sira, napravljena od soje, nosi osobine svoje vrste  Dakle, ukoliko vas partner izvede na suši, preskočite tofu i držite se ribe s pirinčom, a u restoranu domaće kuhinje poručite nešto lagano. Čisto da ne bude iznenađenja.

Gazirani napici i pivo

Foto-ilustracija: Profimedia/Tetra Images Foto-ilustracija: Profimedia/Tetra Images

Kada mislimo o stvarima koje nam popravljaju raspoloženje, podrigivanje i nadutost definitivno nisu na toj listi. Karbonati u gaziranim sokovima, pivu ili čak mineralnoj vodi mogu se kasnije u toku noći oglasiti podrigivanjem dok partneru na uho govorite bezobrazne reči. Preskočite gazirane napitke i odlučite se za piće ili vodu bez mehurića.

Kofein

Youtube Printskrin (GQ) Youtube Printskrin (GQ)

Prema Nikol Kasal, instruktorki zdravlja i velnesa, kofein podiže nivo kortizola, zbog čega ćete imati poteškoće da se opustite kad dođe do seksa. Možete čak osećati veću anksioznost ili biti previše uštogljeni, a to uopšte ne zvuči zabavno.

Beli luk

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Svi znate da beli luk može biti kriv za neprijatan zadah iz usta, a da li ste primetili da on bukvalno može isparavati iz celog tela. Iako možda volite miris italijanske kuhinje, sigurno ne želite da vam i ruke, i kosa, i usta budu začinjeni belim lukom kada odete u spavaću sobu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo tetki da odnesem lek

    4. oktobar 2016 | 09:12

    Posle piva me pita aman oces li vise,pivo je zakon

  • vida

    4. oktobar 2016 | 13:00

    Sve ove namirnice jedem redovno,je... svaki dan i nikad mi nije smetalo.Mozda je kod vas problem u rdjavom .....

  • Goran

    5. oktobar 2016 | 21:42

    Almohad I pivo Nije zdravo za seks

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA