≫ 

HOROSKOP ZA 16. DECEMBAR: Ovnovi, ljubav pršti na sve strane! Škorpije, vreme je za odmor!

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

 

www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao. Bićete maksimalno posvećeni sprovođenju svojih ideja u delo! Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Opušta vas njegovo prisustvo i osećate se sasvim zadovoljno. Moguć manji pad energije.

 

BIK

 

Nemojte da dopustite da padnete pod preveliki pritisak i da nervoza utiče na donošenje odluka kod vas. Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa novom osobom. Bez većih problema.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

 

BLIZANCI

 

Možete da očekujete priliku za dodatni posao ili neku zaradu “sa strane”. Finansije vam se svakako popravljaju. Moguće je da vam neka ljubavna taktika nije uspela i da ste pomalo razočarani zbog toga. Ne bi trebalo da očajavate previše. Menjajte loše navike.

 

RAK

 

Potrebno je da se potrudite da se malo više prilagodite svojim saradnicima i da im pokažete da ipak umete da budete timski igrač. Dopada vam se osoba koja vam za sada nije dala nikakav povod da joj priđete. Ipak, strpljivo čekate na to. Prijala bi vam masaža.

 

LAV

 

Pred vama je veliki broj obaveza. Možete da očekujete da ćete biti veoma užurbani tokom celog dana. Moguće je da ćete uskoro uspeti da definišete odnos koji imate sa jednom osobom. Vaša viđanja deluju kao neobavezna, ali su se pojavile emocije. Prolazna glavobolja.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

 

DEVICA

 

Današnji dan je povoljan za planiranje sledećih poslovnih poteza. Povoljan je dan i ako se bavite analizama ili statistikom. Nije vam lako da zaboravite osobu iz prošlosti. Taman se kada se nova prilika pojavi, stara ljubav vam zakuca na vrata. Bolovi u leđima.

 

VAGA

 

Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Postavljeni su visoki standardi koje bi trebalo da ispoštujete. Moguće je da vašem partneru nedostaje bliskost koju ste nekada imali i da od vas očekuje da mu se više posvetite. Problemi sa cirkulacijom.

 

ŠKORPIJA

 

Moguće je da neke vaše kolege smatraju da ste preterano napadni u pokušajima da nametnete neke svoje ideje. Pokušajte da se približite osobi koja vam se dopada na neki suptilan način. Ako napravite prvi korak, vaš odnos može napredovati. Prilično ste umorni.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

 

STRELAC

 

Povoljan je dan za bilo kakva sudska rešenja, dokumentaciju i formalnosti. Možete da očekujete lepe vesti. Vaš partner i vi više funkcionišete kao cimeri nego kao ljubavnici. Pitate se u kom trenutku se strast izgubila. Moguća je napetost u mišićima.

 

JARAC

 

Moguće je da imate svoj plan za štednju i da se trudite da ga poštujete. Važno vam je da imate svoj fond za “crne dane”. Nemojte da negirate svoja osećanja, nego se potrudite da ih priznate pred voljenom osobom. Moguć je pesak u bubrezima.

 

VODOLIJA

 

Moguće je potpisivanje ugovora koji će vas na neki način obavezati na duže staze u budućnosti. Dobro pročitajte svaku stavku. Vreme je da se malo više posvetite svom partneru i da mu pokažete da vam je i dalje jednako stalo do njega. Čuvajte se alergija.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

 

RIBE

 

Niste zadovoljni radnom atmosferom i da na poslu trpite veliki pritisak. Priželjkujete promenu. Moguće je da ćete saznati neke nove informacije o osobi koja vam se dopada i da ćete prestati da je idealizujete. Pad imuniteta je moguć.

 

Astrolog: Ruža Ružanović

 

Manje od 1 odsto ljudi može da reši ovaj test. Pokušajte vi.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA