PRETUŽNO: Dečak umire od raka, a ovo je njegova božićna poruka! (FOTO) (VIDEO)

On zna da neće još dugo živeti, ali to ga ne sprečava da se raduje što će uskoro imati priliku da zabije gol Čelsiju

  • 2

Petogodišnji Bredli Laveri iz Blekhol Kolerija u Engleskoj boluje od raka. Lekari su mu nedavno rekli da mu je preostalo tek nekoliko nedelja života, a on se obratio javnosti dirljivom porukom za Božić.

Ona ima 7 godina, bori se s rakom i lepo vas moli da za nju uradite SAMO JEDNU STVAR! (FOTO) (VIDEO)

DA VAM SRCE PUKNE: Otac je istetovirao ožiljak na glavi da bi podržao svog sina (FOTO)

Njegove roditelje šokirala je dijagnoza lekara po kojoj bi ovo trebalo da mu bude biti poslednji Božić u životu, ali ona nije prestravila i malog junačinu koji se u videu smeje i sa podignutim palčevima zahvaljuje svima na podršci.

- Hvala vam svima na čestitkama, razglednicama, poklonima i novcu. Srećan Božić! - poručuje Bredli, inače žestoki navijač fudbalskog kluba Sanderlend.

Bredli je imao samo dve godine kada mu je dijagnostikovan rak. Iako je isprva hemoterapija davala rezultate, rak mu se u junu vratio...

- S velikim žaljenjem objavljujem da se Bredliju vratio rak i nastavlja da raste. Doktori su nam dali tri opcije, ali samo je pitanje vremena... Srce mi je slomljeno - napisala je na Facebooku njegova majka Džema.

- Ne znam koju odluku da donesemo. Mogu svog dečaka ili dovesti kući i sa njim provesti još neko dragoceno vreme, ili ga pak pustiti da još jednom prođe kroz taj grozni postupak i bori se za život, iako mu ni to ne garantuje da će uspeti - opisala je zastrašujuću dilemu majka.

Porodica se na kraju odlučila za opciju u kojoj će Bredli primati oralnu hemioterapiju do Božića, a onda će videti kakvo mu je stanje i ima li smisla nastaviti dalje sa novom rundom hemioterapije.

Ako u sredu budete pratili fudbalski susret između Sanderlenda i Čelsija, obratite pažnju na maskotu. Naime, Bredlijev omiljeni klub pozvao ga je da bude maskota (već drugi put, prvi put je bio u septembru), a tom prilikom pružiće mu se i šansa da zabije gol Čelsiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    12. decembar 2016 | 12:13

    Дјете драго ,,,, Ти си Сила од Дјетеа!!!!!!!

  • Lili

    12. decembar 2016 | 13:00

    Jaoj boze zasto!Neka bog podari snagu tvojim roditeljima sunce malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA