≫ 

Kako je jedna Albanka, koju su svi prozivali, svojom neobičnom jaknom zaludela pola Beograđanki

Čini se da devojke u Srbiji ne znaju ko im diktira trendove

  • 18
Era Istrefi Printskrin: Youtube/ Ultra Music

Era Istrefi je kosovska pevačica albanskog porekla koja je pre tri godine zgrozila Balkan kada je snimila spot u razrušenoj pravoslavnoj Crkvi Hrista Spasa u Prištini.

Potom je prošle godine objavila pesmu Bonbon, a u spotu je nosila zelenu jaknu s roze krznom. Nije mnogo vremena prošlo, a takva jakna baš ove zime se nametnula kao omiljeni komad garderobe Beograđanki.

SLUČAJNOST? Edi Rama danas u Prištini! Da li se Albanci stvarno spremaju za napad na sever Kosova?

Ubrzo nakon što je spot za pesmu Bonbon zaludeo svet, kao i njena jakna s krznom, Era je izjavila:

"Verovala sam da će jednog dana ceo svet slušati moju muziku, ali nisam očekivala da će "Bonbon" biti ta pesma, posebno jer je tekst na albanskom".

Međutim, ova pevačica sigurno nije ni sanjala da će osim u svetskim krugovima napraviti trend i u zemlji čiju je istoriju i kulturu, kako su mnogi rekli, ponizila samo nekoliko godina ranije, kada je snimila spot u razrušenoj srpskoj crkvi u Prištini.

Na tom spornom spotu, koji je bio meta mnogih kritika, Era je uletela u pravoslavni hram s krstovima na bradavicama i skakala s našminkanim plesačima:

Printskrin: Youtube/Era Istrefi Printskrin: Youtube/Era Istrefi

Taj spot je, očigledno, brzo zaboravljen, pa je već sledećim hitom "Bonbon" uspela da "izdominira" na ulicama Beograda - jakna koju u njemu nosi sad je preplavila sve od gradskog prevoza do Bulevara.

Gde god se okrenete videćete devojke koje kopiraju Eru Istrefi - i oblače istu jaknu kao ona.

Parka je, inače, brenda "Mr&Mrs Italy", čije modele nose i mnoge druge poznate ličnosti, a cene se kreću od 1.000 do 4.000 evra.

Osim pink boje, u ponudi su krzna u svim mogućim bojama, a parka je najčešće maslinaste boje.

Printskrin: Youtube/ Ultra Music Printskrin: Youtube/ Ultra Music

Radnje u Beogradu i drugim gradovima Srbije preplavljene su kopijama - a devojke se utrkuju koja će pre da je obuče. Naravno, ni u Srbiji ove jakne nisu nimalo jeftine. Modeli od veštačkog krzna koštaju malo manje od 10.000 dinara, a jakne od pravog krzna prelaze cifru od neverovatnih 40.000 dinara!

Čini se da devojke u Srbiji modu prihvataju zdravo za gotovo, pa tako i ne znaju ko im diktira trendove.

Ili znaju, a ne mare?

Da li treba mešati modu i politiku? Da li biste nosili ovu jaknu sad kad znate ko ju je prvi izreklamirao? Odgovore ostavite u komentarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Relja

    2. februar 2017 | 14:55

    Beogradjanke glupe za medalju!naj vaznije je da su u trendu ...

  • panter

    2. februar 2017 | 18:09

    Kao prvo nisam video ni jednu u ovoj jakni,a drugo,prvi put cujem da ova muzika postoji.Beogradjanke imaju vise stila od ovog.

  • Vota

    2. februar 2017 | 16:26

    I turci su nase pretke nabijali na kolac silovali zene i klali nasu decu i to pet vekova pa mi danas placemo uz njihove serije veceras od osam do deset na tv_ u samo cujes Turski jezik.Malo smo se oblacili iz Istambula od gaca do carapa pa smo zaboravili otkako su nam dosli Kinezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA