≫ 

Jedna hrabra majka je napokon dala odgovor na najteže pitanje koje dete može da postavi - mama, zašto nas je tata napustio?

Odlučila je da detetu da odgovor na pitanje na koje većina roditelja istog trenutka zanemi

  • 1

Jedna hrabra majka rešila je da potpuno iskreno i otvoreno odgovori na pitanje svog deteta - mama, zašto nas je tata napustio?

Posmatrali su 50 očeva i otkrili opasnu stvar koju rade svojim sinovima - a toga uopšte nisu svesni

OSTAĆETE BEZ TEKSTA: POGLEDAJTE kako isti dan izgleda iz očiju majke i ćerke (VIDEO)

Osetila sam kako mi se srce steže dok sam gledala u njene velike braon oči. Na rubovima očiju počele su da mi se pojavljuju suze.

Gledala me je, i nadala se da će ovog puta odgovor biti drugačiji.

Foto: pixabay.co Foto: pixabay.co

"Volim te. Žao mi je što je tata napravio izbor koji nas je zaboleo kada je otišao, ali to nije tvoja greška. On nije loša osoba, samo je doneo izbor koji je povredio mnogo ljudi i mnogo mi je žao što si i ti među njima. Volim te. Volim te više nego što ćete tata ikada voleti. Ja sam ta koja ćete uvek najviše voleti".

To je ono što sam joj rekla, ali ono što sam zaista želela da joj kažem zvučalo je potpuno drugačije:

"Tata nas je ostavio zato što je sebičan. Otišao je jer nikada nije trebao da ima decu. Svakog dana poželim da može da vidi štetu koju je napravio našoj porodici, štetu koju je napravio tebi. On je užasan izgovor za ljudsko biće. Nadam se da ga nikada nećeš videti, i da budem iskrena, bolje nam je zato što nije tu".

Ali znam da to ne mogu da joj kažem dok je gledam u oči na rubu plakanja. Šta reći detetu koje nosi DNK osobe zbog koje se vaše srce svakoga dana bori da nauči da oprosti?

Svakog dana detetu morate da pokazujete da ga volite i da nikako i nikada ne pričate ništa loše o ocu. Ona mora da zna da njen otac nije otišao zbog nečega što je ona uradila.

Foto-ilustracija: Profimedia/ BE&W Foto-ilustracija: Profimedia/ BE&W

Budite iskreni i recite joj da nemate sve odgovore i da želite da stvari budu bolje, ali jednostavno ne mogu. Stavite detetu do znanja da je potpuno u redu biti uznemiren i da ćete uvek biti tu kada joj bude bio potreban neko sa kim će da razgovara.

Redovno ga podsećajte koliko je divno.

Recite detetu da je otac možda otišao, ali da je iza sebe ostavio svoj najbolji deo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    21. jun 2017 | 17:28

    А шта да каже тата кад их мајка напусти?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA