BODLJIKAVI PRSLUK: Čik da neko u prevozu proba da vas gurne (FOTO)

Ukoliko mrzite kada vas u autobusu, tramvaju, trolejbusu ili vozu nervozni saputnici non-stop gurkaju, postoji rešenje!

  • 1

Singapurska dizajnerka Sijev Ming Čeng osmislila je fantastičan patent za borbu protiv gužvi u javnom prevozu. U pitanju je prsluk sa oštrim šiljcima,koji vas štite od nesnosnih saputnika koji imaju potrebu da se guraju i otimaju za slobodno sedište.

 

- Kod nas u Singapuru, posebno u vreme jutarnjeg ili popodnevnog špica, vozovi znaju da budu baš krcati. Svi se nešto guraju, pokušavajući da uđu ili izađu iz vozila. Jednom prilikom mi je samo sinulo “A šta bi bilo kada bih na sebi imala bodljikavi prsluk?” I eto, ideja je sprovedena u delo – ispričala je Sijev.

 

Prsluk je napravljen od plastičnog materijala sa šiljcima, koji se obično koristi u baštovanstvu za zaštitu drveća i drugih biljaka od štetočina.

 

 

Nažalost, ovo je samo prototip, pošto kreatorka ne planira da ga pusti u prodaju, znajući da bi putnika koji bi nosio prsluk s bodljama vrlo verovatno u prevozu linčovali.

 

(Telegraf.rs / fastcoexist.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA