KAŽU DA JE HIT STVAR: Ovo je najbolji novi domaći spot koji ste do sada gledali, a u njemu nema ni jedne gole seksi cice (VIDEO)

Žuti, Coby i Vlada iz Elitnih odreda izbacili su novi spot za novi hit koji će tresti klubove

  • 4

Bojan Glamočić, na domaćoj rep sceni poznatiji kao Žuti iz grupe Sick Touch, izbacio je novi spot, za novu pesmu "Hit stvar". Za muziku i aranžman bio je zadužen, sada već tvorac velikih klupskih hitova kod nas, Slobodan Veljković Coby, a refren je pevao Vlada iz Elitnih odreda.

Ono što je nas posebno oduševilo je to što glavnu ulogu u spotu tumači Bojanov stariji sin Vuk, kao i da kroz video možete gledati kako izgleda život jednog jedanaestogodišnjaka u novobeogradskom bloku. Primetićete da se u spotu pojavljuje još poznatih ličnosti, kao što su reper Ša, kod kojeg mali Vuk ide na frizuru, zatim "beat-maker" Anke, koji je zadužen za Vukovo obrazovanje, dok mu boks treninge drži, ni manje ni više, nego naš proslavljeni borac Dušan Džakić, koji na kraju biva nokautiran. I to nisu svi. Još jedna poznata faca sa tv ekrana pojavljuje se na samom kraju.

A kako uz jedno lepo vaspitano dete, ne idu golišave cice, s toga ih u spotu ni nema. Tako nas je ova hit stvar, još više "kupila".

Pogledajte spot:

Kako vam se čini "Hit stvar". Mi bismo rekli da su je upravo snimili i objavili fenomenalan spot uz nju. Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoss

    22. mart 2017 | 15:52

    Jos jedan txt pesme koja lozi klince da se preko noci obogate, dal se realno neko lozi na ovo?

  • lola

    23. mart 2017 | 12:16

    Vlada iz Elitnih nije snimao ovu pesmu. Postoji nešto što se zove - sample (ako redakcija nije čula za to?). To je Vladina stara pesma, a Coby je ovde samo iskoristio (semplovao) za refren.

  • komentator-bata

    23. mart 2017 | 15:11

    Sta mi mislimo o tome, mislimo da ce to pitanje sad da izazove lavinu komentara, 1000 minimum....not...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA