Kad se ujedine Novi Beograd i Voždovac onda nastane najbolji hip-hop na ovim prostorima! (VIDEO)

Jedni od najpoznatijih repera u Srbiji, momci iz grupe Sick Touch, Cobran i Mlata, izbacili su spot za novu pesmu "Mi to dobro znamo". Ovu svojevrsnu himnu hip-hopa uradili su u saradnji sa reperom Smoke Mardeljanom.

  • 1

U moru nekih novih muzičkih trendova, posebno kada je hip-hop u pitanju, nije lako pronaći pesmu koja predstavlja onaj pravi rep zvuk, kakav se voleo i negovao nekada, zvuk zbog kog su se mnogi navukli na klimanje glavom. Međutim, momci iz grupe Sick Touch i Smoke Mardeljano upravo su nam priredili jedno takvo zadovoljstvo i napravili, slobodno možemo reći, novu himnu srpskog hip-hopa.

- Prvi put smo zajedno na traci sva trojica, što je pomalo i čudno jer se znamo još od samih početaka. ali eto, sada imamo konačno zajedničku pesmu. Mlata i Smoke su već sarađivali na Mlatinom albumu "Psycho Boogie", a imaju i jednu zjaedničku snimljenu za Smokeov album - kaže Cobran za Telegraf.

Kameru i montažu za spot potpisali su Kosta Martinović i Mladen Kordić, a bit je pravio Anke. Ako ste ljubitelji pravog rep zvuka, onda je ovo pesma upravo za vas.

Sick Touch Smoke Mardeljano spot Printskrin: YouTube/SickTouchTV

- Inače pesma je klasičan reprezent, pravi tvrdi hip hop, Anke je napravio moderan bit ali pretvrdog zvuka, a miks i mastering je uradio JanZoo. Ljudi oko nas sa kojima smo inače prijatelji su pomogli, podržali i učestvovali sa nama u realizaciji spota. Snimali smo ga uglavnom na lokacijama na Novom Beogradu - rekao nam je Cobran i svima poručio:

- Očekujte još mnogo pesama i spotova iz našeg Sick Touch studija. Slušamo se i gledamo, draga draga -

Uživajte u narednih nekoliko minuta:

(B.Š. / SickTouchTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA