Šta nije u redu na ovoj fotografiji? Zbog jednog detalja devojka sa slike IZBAČENA je iz škole! (FOTO) (VIDEO)

Emili je jedna sasvim normalna tinejdžerka, ide u srednju školu, dobar je đak i sa uspehom gradi svoju muzičku karijeru, vežbajući pevanje i gitaru. Ali, njenim profesorima nešto je zasmetalo u njenom izgledu, zbog čega su je udaljili sa časova. Šta mislite, šta je u pitanju?

  • 12

Većina ljudi će se složiti sa tim da predubokim dekoltima, prekratkim suknjicama, previše šminke ili ekstremnim pirsinzima baš i ne priliči mesto u đačkoj klupi. Ali, šta je to što fali simpatičnoj mladoj pevačici Emili Rej?

SEKSI TREND ZA 2015. GODINU: Vatrene riđokose su zakon!

Verovali ili ne, nastavničkom veću njene srednje škole zasmetalo je to što je Emili previše RIĐA!

Kada su joj rekli da mora da promeni boju kose ili će joj zabraniti da prisustvuje časovima, ova vedra sedamnaestogodišnjakinja umetničkih sklonosti i njeni roditelji ostali su u šoku.

Stvar je u tome što iako je njena kosa prirodno smeđecrvenkasta, ova maturantkinja već tri godine prelivima posvetljuje i naglašava svoju boju, a to nikome do sada nije zasmetalo.

- Mene svi znaju znaju kao “Emili, onu mladu riđu pevačicu”. U pitanju je moj identitet. Da se sad ofarbam u smeđe, moje samopouzdanje bi otišlo dovraga! Predložila sam im da mi dozvole da makar dolazim s vezanom kosom ili da stalno nosim kapu. Međutim, odbili su sve opcije - kaže Emili.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Njeni roditelji podržavaju svoju ćerku da istraje u svom načinu izražavanja kreativnosti i individualnosti, pa čak i po cenu gubitka prava na obrazovanje u toj školi.

- U školi postoji pravilo da je zabranjeno nositi “neprirodne” boje kose kao što su roze, šerpa plava ili ljubičasta. Sad hoće da kažu da ni riđe nije normalno? - ljutita je Emilina mama Džuli.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joja

    16. april 2015 | 17:18

    Ja mislim da nisu nikakvi pedagozi da su obicni kreteni, ridja kosa u mnogim slucajevima se dobija i rodjenjem.

  • lili

    16. april 2015 | 16:41

    Svasta, ta skola nije normalna, ima mnogo vise stvari sto bi trebalo da zasmetaju ali ne ovako nesto. Da je sva tetovirana, izbodena po licu sa onim raznim spravama sto klinci buse svoju kozu pa ok, ali ovo? Svasta

  • Marijana

    16. april 2015 | 16:43

    Svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA