Današnja vremenska prognoza (22. oktobar 2018. godine): Hladno i oblačno, a evo i gde nas očekuju padavine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a nešto više padavina očekuje se na zapadu i jugozapadu Srbije. Vetar slab do umeren, severnih pravaca. Minimalna temperatura od 6 do 12, maksimalna dnevna od 8 do 18 stepeni.

U Beogradu takođe umereno do potpuno oblačno sa uslovima za slabu kišu. Vetar slab do umeren, severnih pravaca. Minimalna temperatura 9, maksimalna dnevna 13 stepeni.

U utorak i sredu u Srbiji promenljivo oblačno, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura do 20 stepeni. U sredu tokom dana očekuje se pad temperature i jak severozapadni vetar, dok će na višim planinama biti susnežice i snega. U četvrtak suvo, ali i relativno hladno, uz maksimalnu temperaturu do 14. podeljka.

U utorak i sredu u Beogradu biće uslova za kišu, a maksimalna temperatura neće prelaziti 16. stepen. U četvrtak suvo i hladno sa temperaturom do 12 stepeni, a od petka osetno toplije.

Iznad većeg dela Evrope danas umereno oblačno. Najhladnije u Moskvi sa minimalnom temperaturom od 4 stepena, a najtoplije u Madridu i Atini sa maksimalnim dnevnim temperaturama do 22. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA