≫ 

Današnja vremenska prognoza (29. oktobar 2018. godine): Jutro vedro i toplo, pogledajte u kojim delovima nas očekuje kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u ponedeljak veoma toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i tek ponegde uz slabu kišu. Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama povremeno sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 11 do 16°C, maksimalna dnevna od 20 do 26°C.

Vremenska prognoza

U Beogradu u ponedeljak veoma toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 25°C.

U utorak  u Srbiji prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U toku večeri razvedraavnje. U sredu sunčano. U četvrtak i petak povećanje oblačnosti, ali će biti uglavnom suvo. Cele sedmice biće veoma toplo za ovo doba godine. U Beogradu takođe sunčano, maksimalne temperature do 25C.

Evropa:

U ponedeljak iznad većeg dela Evrope biće oblačno sa kišom, na severoistoku Evrope i u oblasti Alpa sa sunežicom i snegom. Obilniji pljuskovi sa grmljavinom očekuju se na zapadnom i centralnom Mediteranu i u oblasti Jadrana, a obilniji sneg u Alpima i Pirinejima. Na jugoistoku kontinenta biće sunčano i veoma toplo. Najhladnije biće Skandinavskom poluostrvu sa temperaturom oko 0°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu, u Panonskoj niziji, u oblasti Karpata i na jugoistoku Evrope temperatura i preko 25°C. 

(Kristina Stojanović /Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA