Sutrašnja vremenska prognoza (15. novembar 2018. godine): Ujutru oblačno i hladnije, duvaće pojačan severozapadni vetar (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno i hladnije, dok se u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje sunčano. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 8 do 14°C. U toku noći na jugu i zapadu ponegde sa slabom kišom.

Srbija sutra

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno i hladnije. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 13°C.

Beograd

U petak na severu Srbije sunčano, u ostalim predelima promenljivo oblačno, ponegde i sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C. Za vikend još hladnije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, u toku jutra u većini predela očekuje se i slab mraz. Maksimalna temperatura u subotu od 6 do 12°C, a u nedelju od 5 do 9°C. U nedelju u toku večeri u južnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Jedino će na severu ostati uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u ponedeljak od 2 do 7°C. 

Srbija 3 dana

U Beogradu do kraja sedmice očekuje još hladnije, uz dalji postepeni pad temperature. Očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura u petak do 11°C, a u nedelju do 6°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura do 4°C.

Beograd 6 dana

Iznad većeg dela Evrope u četvrtak suvo, dok se kiša i pljuskovi očekuju na severozapadu Evrope i u oblasti Crnog mora. Najhladnije biće u Rusiji, temperatura oko 0°C, najtoplije na zapadu i jugozapadu Evrope, temperatura ponegde i preko 20°C. 

Evropa sutra

(K.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA