≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (18. novembar 2018. godine): Spremite se, stižu hladni dani, ujutru mraz, posle podne susnežica (VIDEO) (FOTO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno i veoma hladno sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Sredinom dana u južnim, a posle podne i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom, a više padavina očekuje se na jugu, istoku i severoistoku Srbije. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od -1 do 2°C, maksimalna dnevna od 1°C na jugu i istoku Srbije do 8°C na severu. 

Weather2Umbrella/ Srbija sutra

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno i veoma hladno, uz mogućnost slabe kiše ili susnežice i slabog snega. Krajem dana i tokom noći jačpe naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće umeren do pojačan istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 5°C. 

Weather2Umbrella/ Beograd sutra vreme

Srbija narednih dana :

U ponedeljak u Srbiji oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Krajem dana u jugozapadnim, a u toku večeri i noći i u ostalim predelima novo jače naoblačenje sa kišom, ponegde i sa ledenom kišom, a na planinama sa snegom. U utorak oblačno sa kišom, u toku jutra i prepodneva ponegde i sa kišom koja će se lediti pri tlu, a na planinama sa snegom. Tokom dana u svim predelima Srbije očekuje se kiša. U utorak će duvati jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, a na jugu Banata sa udarima i preko 100 km/h. U sredu i četvrtak suvo i malo toplije, naročito na jugoistoku gde će biti osetno toplije. U četvrtak krajem dana i tokom noći prolazno naoblačenje sa kišom. 

Weather2Umbrella/ Srbija tri dana

Pao prvi sneg na Kopaoniku...

Kopaonik Foto: Weather2Umbrella/ Dušica Pavlović

Evropa:

U nedelju će oblačno sa kišom, susnežicom i snegom biti na jugoistoku Evrope i u oblasti Crnog mora, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju na Mediteranu. Obilne padavine očekuju se na jugu Balkanskog poluostrva. U ostalim predelima biće uglavnom suvo.

Pogledajte kako veje sneg u Turskoj:

(Kistina Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YU 1

    17. novembar 2018 | 17:18

    Vreme je da bude malo hladnije i kiša i sneg,dosta je bilo suše i toplog vremena,da osetimo zimu a posle de se radujemo proleću ,lepšem vremenu i buđenju prirode.

  • DrNo

    17. novembar 2018 | 17:57

    Preljepo🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA