Sutrašnja vremenska prognoza (20. novembar 2018. godine): Blagi porast temperature, ali će zato padati kiša u celoj Srbiji (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u utorak oblačno sa kišom i pljuskovima, a očekuju se i veće količine padavina. Kiša će padati i na višim planinama. U toku jutra u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće uslova za kišu koja će se lediti pri tlu. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, a na jugu Banata košava će imati udare i preko 100 km/h. U toku noći vetar će oslabiti. Minimalna temperatura od 1 do 8°C, maksimalna dnevna od 3°C na severu do 12°C na jugoistoku Srbije. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije, temperatura od 0 do 4°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu u utorak oblačno sa kišom. Duvaće jak, na udare i olujni jugoistočni vetar, u toku noći u slabljenju. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 6°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U sredu oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura od 4°C na severu do 12°C na jugu. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini hladnije sa snegom, temperatura oko 0°C. Slaba kiša očekuje se i tokom četvrtka, a na planinama i na istoku će biti uslova za slab sneg. Maksimalna temperatura od 4 do 8°C, na istoku hladnije. U petak suvo, uz smanjenje oblačnosti. U subotu sunčano. U toku noći i u nedelju prolazno naoblačenje sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u petak do 10°C, a u subotu do 12°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu u sredu i četvrtak oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura do 5°C. U petak suvo, uz smanjenje oblačnosti. U subotu sunčano. Biće toplije, maksimalna temperatura do 10°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U utorak će u većem delu Evrope biti oblačno. U centralnim predelima Evrope, u oblasti Alpa i na severozapadu Balkana očekuje se sneg, dok se kiša očekuje na jugoistoku Evrope, a obilni pljuskovi sa grmljavinom na centralnom Mediteranu, u oblasti Jadrana i na jugu Balkana. U ostalim predelima biće uglavnm suvo. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom oko -5°C, a najtoplije na jugu Grčke, temperatura i do 20°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA