BITNO DA JE NJOJ LEPO: Ova žena je danju veb dizajner, a noću konj (FOTO)

Iako će mnogima ovo zvučati bizarno, 40-godišnja Lijen tvrdi da to ne radi samo radi malo zabave, već je to iskustvo opušta i relaksira, i tada jedino može da bude ono što jeste

  • 17

Lijen je četrdesetogodišnji dizajner veb sajtova iz Australije preko dana, a noću ona postaje konj pod imenom Šajen. Kao i pravi konj, ona na sebi ima sedlo i uzde, ali i masku preko lica u obliku konjske glave.

- Kada imitaram konja sa svom njihovom opremom osećam se slobodnije, tada ja postajem prava ja - izjavila je ova četrdesetogodišnjakinja. Lijen je veliki ljubitelj životinja, i sama poseduje nekoliko konja i mačku. Međutim, kada i sama postane konj, uzde preuzima njena prijateljica Grejs koja je šeta kao da je pravi poni.

Lijen nije sramota da tako obučena prošeta po kraju gde živi ili "odgalopira" do prodavnice. Iako je ljudi u čudu gledaju, veliki broj reakcija na nju je pozitivan.

Prijateljica Grejs smatra da Lijen voli da oponaša konje zato što na taj način ona prevazilazi svoju stidljivost.

- Veoma je razumljivo da stidljiva osoba voli ove vrste igrica. Korišćenje novog identiteta ili čak nove odeće može dovesti do toga da se osoba u potpunosti oslobodi svoje stidljivosti. Sigurno da postoji nešto što prija Lijen kada izigrava konja - izjavila Kerol Kvin koja je seksolog i sociolog.

Ova vrsta igre nije nimalo jeftina. Svaki deo konjske opreme koju Lijen oblači kada postaje poni košta između 5.000 i 10.000 funti.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Oh my God

    27. septembar 2014 | 15:35

    Ooooo Bozee, sve sam video u zivotu sad :D ahahahahhaha

  • Apokalipsa

    27. septembar 2014 | 16:12

    Nije konj :-) nego kobila :-)

  • Nja

    27. septembar 2014 | 18:20

    Hoce i ona da trazi svoja prava? Da ponosno prokaska paradom?? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA